Архів
Понеділок,
18 червня 2018 року

№ 46 (19593)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Соняшник
  • За рубежем
Три компромісні сценарії

ВЕЛИКА БРИТАНІЯ. Уряд назвав три сценарії для голосування парламенту щодо Brexit.

Докладніше...
У путах міграційної проблеми

ФРАНЦІЯ заявила про готовність прийняти мігрантів із «Aquarius».

Докладніше...
Нова назва для Македонії

ГРЕЦІЯ і МАКЕДОНІЯ підписали попередню угоду про перейменування останньої на «Республіку Північна Македонія».

Докладніше...
Вічно непримиренні

АФГАНІСТАН. Новий масовий теракт стався у провінції Нан-гархар.

Докладніше...
Мирна угода під питанням

КОЛУМБІЯ. Кандидат від правої коаліції переміг на виборах президента.

Докладніше...
Острови розбрату

ПІВДЕННА КОРЕЯ почала військові навчання поблизу спірних із Японією островів Токто.

Докладніше...
Торговельна митна війна

КИТАЙ анонсував дзеркальні мита у відповідь Дональду Трампу.

Докладніше...
Версія для друку          На головну
  • Спорт

Медальний урожай юних борців

Микола МОТОРНИЙ.

Боротьба. На першості Європи зі спортивної боротьби серед кадетів у Дьйорі (Угорщина) нагороди розіграли представниці жіночої боротьби. Чемпіонками континентального турніру стали українки Ольга Падошик, яка у фіналі вагової категорії до 39 кг виграла в росіянки Анастасії Лапшиної, та Євгенія Сєдих (вага до 62 кг), котрій також вдалося перемогти представницю Росії Крістіну Бондаренко. Срібну нагороду здобула Юлія Кухарук (68 кг). Бронзові медалі вибороли Сніжана Онуфрієва (33 кг), Олександра Шеховцова — після перемоги над угоркою Кінгою Шебок, а також Аїда Керимова (42 кг) та Кароліна Повк (68 кг).

Призерами першості Європи також стали четверо українських атлетів вільного стилю. Бронзові медалі здобули Вадим Танасійчук (вагова категорія до 52 кг), Микита Моргун (68 кг), Валентин Зозуляк (75 кг) та Ілля Плахтирь (85 кг).

У заключний день змагань нагороди розіграли представники греко-римського стилю (спортсмени до 15 років).

Переможець континентального турніру у ваговій категорії до 68 кг — школяр із Краматорська Донеччини Іван Цибанєв. Бронзові медалі — у Олександра Лобка (44 кг) та Маріана Голубовського (57 кг).

Загалом на угорській першості Європи Україна здобула 14 нагород — три золоті, одну срібну та 10 бронзових: вільна боротьба — 4 «бронзи»; жіноча боротьба — 2 «золота», 1 «срібло», 4 «бронзи»; греко-римська боротьба — 1 «золото» та 2 «бронзи».

Кікбоксинг. З 14 по 17 червня в італійському місті Ріміні тривав щорічний Кубок світу з кікбоксингу WAKO серед дорослих. У ваговій категорії до 69 кг у змаганнях кік-лайт золоту нагороду виборов житомирянин Володимир Демчук. Торік у червні він також був переможцем цих змагань. А минулого листопада Володимир Демчук отримав «бронзу» на чемпіонаті світу з кікбоксингу в Будапешті.

Шашки. У столиці Угорщини відбувся етап Кубка світу з міжнародних шашок «Hungarian Open 2018». У змаганнях узяли участь п’ять представників України. Срібну медаль нашій країні принесла одеситка Вікторія Мотричко. За підсумками турніру у неї чотири перемоги, дві поразки і три нічиї. Вона поділила перше-друге місця, але за додатковими показниками стала другою. 7 липня Вікторія Мотричко вирушить до Голландії на черговий етап Кубка світу.

Легка атлетика. Чинна чемпіонка світу зі стрибків у висоту (до 18 років) Ярослава Магучих повторила рекорд України U-18. На юнацькому чемпіонаті України в Луцьку вона з другої спроби підкорила планку на висоті 193 сантиметри, чим перевершила свій попередній найкращий результат — 192 сантиметри, який показала саме на чемпіонаті світу U-18 в Найробі.

Фехтування. На чемпіонаті Європи з фехтування в Нові-Саді (Сербія) бронзову нагороду у змаганнях шпажистів завоював Богдан Нікішин, який відтак повторив свій успіх континентальної першості 2016 року. У півфінальній сутичці з дворазовим чемпіоном світу естонцем Новосьоловим Нікішин спочатку упевнено вів 6:2. Однак представник Естонії поступово зменшив відставання, а згодом у додатковому раунді завдав вирішального уколу — 10:9.

Футбол. Чемпіонат світу-2018. Фінальний турнір. Перший тур. Група «А». Єгипет — Уругвай — 0:1, Росія — Саудівська Аравія — 5:0. Група «В». Іспанія — Португалія — 3:3, Марокко — Іран — 0:1. Група «С». Франція — Австралія — 2:1, Перу — Данія — 0:1. Група «Д». Аргентина — Ісландія — 1:1, Хорватія — Нігерія — 2:0. Група «Е». Бразилія — Швейцарія — 1:1, Сербія — Коста-Ріка — 1:0. Група «F». Німеччина — Мексика — 0:1.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
«Паски» затягуються
Читати
Хліб є...
Читати
...Та нема сала і м’яса
Читати
Ягідники наступають
Читати
Хвороби — від ґрунту
Читати
Виявляється, не знав
Читати
Землю продовжують скуповувати
Читати
Чи довго так протягнемо?
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове