Архів
Вівторок,
8 травня 2018 року

№ 34 (19581)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Вербиченька
  • За рубежем
Притримайте Трампа

НІМЕЧЧИНА застерегла США від розірвання ядерної угоди з Іраном.

Докладніше...
Третій прихід самодержця

РОСІЯ. Уряд пішов у відставку.

Докладніше...
Довгоочікувані вибори

ЛІВАН. Відбулись перші за останні дев’ять років парламентські вибори.

Докладніше...
Мігранти як виклик безпеці

ФРАНЦІЯ зробила крок до посилення міграційного законодавства.

Докладніше...
Багатостраждальна провінція

АФГАНІСТАН. Знову у східній провінції Хост стався вибух.

Докладніше...
Каталонія вирує

ІСПАНІЯ. Прихильники незалежності Каталонії знову висувають свого лідера Карлеса Пучдемона на посаду глави місцевого уряду.

Докладніше...
Не продихнути

ПАКИСТАН. Поблизу кордону з Індією температура повітря сягнула +50 градусів.

Докладніше...
Версія для друку          На головну
  • Всесвітня літня Гімназіада-2018

Медальний зорепад

Микола МОТОРНИЙ.

У марокканських містах Марракеш і Касабланка триває Всесвітня літня Гімназіада.

ІЗ ПЕРШИХ днів змагань наші юні спортсмени активно втрутилися в розподіл нагород. І вже до завершення першого змагального дня мали в своєму активі відразу п’ять медалей — одну золоту й по дві срібні та бронзові. Перше «золото» і «срібло» українській збірній здобули фехтувальниці на рапірах. Катерина Буденко у фіналі переграла подругу по команді Аліну Полозюк. «Срібло» завоював шпажист Руслан Гасанов, бронзові нагороди вибороли шаблістка Дар’я Гонцова та дзюдоїст Іван Прудіус.

Наступного дня українці майже з кожного виду ставали медалістами. На їхньому рахунку аж 29 нагород різного ґатунку. Фінальні змагання розпочалися з карате. Львів’янка Соломія Кміть із рахунком 7:3 перемогла представницю Марокко, Артем Середа — бронзовий призер.

Другу золоту медаль нашій країні у ваговій категорії до 75 кг приніс дзюдоїст Артем Бубир. Колекцію з восьми медалей різного ґатунку у різних вагових категоріях завоювали борці греко-римського стилю. Золоті медалі в Давида Самсонова і Святослава Калашнікова, «срібло» вибороли Геннадій Завертайло і Владислав Шишко. На третю сходинку п’єдесталу пошани піднялися Сергій Гринчук, Максим Куценко, Єгор Букатий і Микита Політаєв.

Чотири медалі здобули представники спортивної гімнастики. У командному багатоборстві наші дівчата вибороли «срібло». В індивідуальній абсолютній першості перше місце — в Анастасії Бачинської, «бронза» — в Тетяни Мокляк. У хлопців Назар Чепурний піднявся на другу сходинку пошани.

На рахунку збірної України з фехтування по 2 золоті і бронзові нагороди. У шпажисток Гімназіаду виграла Катерина Чорній. У Анастасії Зеленцової — «бронза». У змаганнях рапіристів переміг Данило Ткач, бронзова нагорода у Семена Булави.

Відбулися перші фінальні старти на легкоатлетичному стадіоні. Так, перше місце серед стрибунів у довжину здобула Марія Горєлова. На дистанції 400 метрів тріумфувала Наталія Дишлюк. Світлана Жульжик — друга на дистанції 800 метрів, а Єва Подгородецька — третя на стометрівці.

В індивідуальних змаганнях із художньої гімнастики «золото» — у Христини Пограничної, а «срібло» — у Вікторії Онопрієнко. У групових вправах наші дівчата стали срібними призерками.

Плавці також розпочали змагання з двох медалей. Максим Голубничий завоював «срібло» на дистанції 200 метрів брасом, а Денис Кесіль здобув бронзову медаль на дистанції 50 метрів батерфляєм.

Українські лучниці в боротьбі за третє місце виграли у представниць ОАЕ, хлопці у драматичному фіналі поступилися команді з китайського Тайбея. У міксі наша пара також виборола «срібло».

Золоту нагороду у велоспорті завоювала Тетяна Ященко.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Вперед до диктатури?
Читати
4200 не буде
Читати
Скільки нашого газу
Читати
Хочуть, щоб ми навели лад
Читати
Розбір субсидійних «польотів»
Читати
Нарешті схаменулися
Читати
Не маємо права забути
Читати
Насправді все страшніше...
Читати
I знову «велика приватизація»
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове