Архів
П’ятниця,
16 лютого 2018 року

№ 13 (19560)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарВесела світлицяНаша пошта
  • За рубежем
Домовились

США. Після запеклих дебатів конгрес узгодив найпроблемніші положення імміграційної реформи.

Докладніше...
Страйкують учителі

У СЛОВЕНІЇ через страйк учителів зачинилась більшість шкіл.

Докладніше...
Антиєвропейські настрої

МОНАКО. На парламентських виборах перемогли противники асоціації з ЄС.

Докладніше...
Далекоглядне рішення

ПОЛЬЩА анонсувала будівництво власного балтійського газогону.

Докладніше...
Навчання — рідною мовою

ЛАТВІЯ. Скасовано державну шкільну освіту російською.

Докладніше...
Посилюють безпеку

КАНАДА знову приєдналася до системи повітряного спостереження НАТО.

Докладніше...
Набрид усім

ПІВДЕННО-АФРИКАНСЬКА РЕСПУБЛІКА. Звинувачений у корупції і рекеті президент пішов у відставку.

Докладніше...
Світова допомога

ІРАК. Євросоюз виділяє країні 400 мільйонів євро.

Докладніше...
Версія для друку          На головну
  • Спорт

Наздогнала новина

Микола МОТОРНИЙ.

У НОК України. Ірина Варвинець (на фото) — член української олімпійської збірної з біатлону. У південнокорейському Пхьончхані спортсменку наздогнала приємна новина: за підсумками січня її визнано найкращою спортсменкою місяця в Україні. Наставника Ірини Миколу Зоца та старшого тренера жіночої біатлонної команди України Уроша Велепця названо найкращими тренерами січня. Напередодні Олімпіади талановита спортсменка, студентка шостого курсу Чернігівського державного педагогічного університету імені Т. Г. Шевченка продемонструвала чудові результати на чемпіонаті Європи, що відбувся в італійському Ріднау. Ірина двічі підіймалася на найвищу сходинку п’єдесталу пошани. Спочатку вона святкувала перемогу у спринтерській гонці, а потім разом із колегами по команді — Юлією Журавок, Артемом Примою та Дмитром Підручним — у змішаній естафеті.

Ще одну нагороду Ірина Варвинець здобула у гонці переслідування, де стала віце-чемпіонкою Європи.

Дзюдо. 17-річна київська школярка Дарина Білодід уперше виступила на турнірі серії Grand Slam і відразу здобула «золото» у ваговій категорії до 48 кг. На змаганнях у Парижі Білодід спочатку без проблем вийшла з групи. У півфіналі вона перемогла олімпійську чемпіонку — японку Фуно Танакі, а у фіналі виявилася сильнішою за представницю Південної Кореї Канг Ю Чжеонг, яка є чинною чемпіонкою світу.

«Бронзу» виборола ще одна українка — Марина Черняк, котра зазнала однієї поразки в групі, а потім виграла в ізраїльтянки Ширі Рішон і залишила без бронзової медалі іспанку Юлію Фігероа.

Фехтування. Українська шпажистка Олена Кривицька стала бронзовим призером етапу Кубка світу в іспанській Барселоні. У стартовому поєдинку вона здобула непросту перемогу над німкенею Ганною Горнішер, затим подолала Наталі Моельхаузен із Бразилії. У протистоянні за потрапляння до вісімки найкращих українка поборола італійку Мару Наварро.

В 1/8 фіналу вона перемогла лідера світового рейтингу Юлію Бєляєву з Естонії. Шлях до фіналу нашій спортсменці перепинила 27-річна російська шпажистка Тетяна Андрюшина —15:5. Для Кривицької ця медаль стала першою на етапах Кубка світу в індивідуальному заліку. Досі найкращим результатом українки на міжнародному рівні була «бронза» ЧС-2017.

Біатлон. На спортивній базі «Тисовець» (Львівська область) відбувся чемпіонат України з біатлону. Так, в індивідуальній гонці Антон Мигда став переможцем змагань. На другому місці — Руслан Ткаленко. Замк­нув трійку лідерів Антон Дудченко. У жінок перемогла Марія Кручова. Христина Ковальова — друга, Оксана Сігеті — третя.

У чоловічій естафеті чемпіоном України стала команда Чернігівської області-1 (Антон Мигда, Андрій Доценко, Тарас Лесюк, Руслан Ткаленко). Друге місце посіли біатлоністи команди Чернігівської області-2 (Максим Івко, Владислав Кошовець, Владислав Романчич, Дмитро Івасенко). На третьому — команда Сумської області-1 (Денис Насико, Кирило Сергієнко, Сергій Колесник та Антон Дудченко).

Серед жінок перемогла команда Харківської області (Оксана Коваленко, Ольга Абрамова, Олена Колесник та Любов Кип’яченкова). Другою фінішувала команда Києва (Яна Бондар, Анна Коваленко, Лілія Стебліна, Діана Мізик). Бронзові медалі виграли біатлоністки команди Сумської області-2 (Вікторія Рижих, Анастасія Дидоренко, Анна Кривонос та Катерина Свинаренко).

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Приїхали ревізори
Читати
З вітчизняної «дзвіниці»
Читати
Градус дещо знизився
Читати
Влада може догратися
Читати
Ліками забезпечили
Читати
Здорожчання неминуче
Читати
Щоб далеко не їздити
Читати
Борги наші непідйомні...
Читати
Ховаєшся — знайдуть
Читати
Грип лютує
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове