П’ятниця, 9 лютого 2018 року № 11 (19558)
http://www.silskivisti.kiev.ua/19558/print.php?n=38086

  • Відгук на публікацію

Разом вистоїмо

НЕАБИЯКЕ хвилювання та обурення викликала грізна заява регіонального відділення ФДМУ по м. Києву про відмову редакції «Сільських вістей» у продовженні строку дії оренди приміщення та вимога звільнити його впродовж трьох робочих днів. До чого ж ми з вами дожили, про яке цивілізоване суспільство і дотримання букви закону може йтися?

Я, як громадянин та багаторічний читач і дописувач, хочу підтримати улюблену газету, що за будь-якої влади відстоювала наші з вами права, боролася за правду. За що не раз владці намагалися її закрити, тим самим позбавивши людей правдивої інформації. На щастя, їм не вдалося переламати через коліно єдину селянську українськомовну газету. Вірю, що не вдасться й цього разу. Ми будемо боротись. І разом обов’язково вистоїмо!

Валерій МАРЦЕНЮК.

Хмельницька область.

 

КОЛИ прочитав ультиматум: звільнити об’єкт оренди впродовж трьох робочих днів, мимохіть пригадав, як у перші дні німецько-фашистської окупації представники нового порядку вивішували у громадських місцях свої накази на кшталт: здати зброю, боєприпаси, протигази, мотоцикли, велосипеди та інше майно.

Шановні керівники Фонду! Від імені широкого кола передплатників і читачів газети прошу лояльніше ставитися до журналістів видання. Не їм потрібне ваше приміщення, а нам, простим українцям, чиї інтереси багато десятків років поспіль сумлінно і водночас наполегливо захищають «Сільські вісті».

Костянтин МАТУЩАК.

м. Вінниця.