Архів
Вівторок,
28 листопада 2017 року

№ 93 (19538)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Вербиченька
  • За рубежем
Політична криза

НІМЕЧЧИНА. Партія Ангели Меркель погодилась на створення великої коаліції із соціал-демократами.

Докладніше...
Атака на мечеть

ЄГИПЕТ. У мечеті на півночі Синайського півострова здійснено теракт.

Докладніше...
Жодних поступок корупціонерам

РУМУНІЯ. У Бухаресті відбулась акція протесту проти корупції.

Докладніше...
Партнерство задля успіху

АВСТРІЯ. У Відні стартувала 17-та сесія Генеральної конференції ЮНІДО.

Докладніше...
Гинуть діти

СИРІЯ. Урядові війська та їхні російські союзники завдали авіаудару по селищу Аль-Шафа.

Докладніше...
Проти тероризму

У САУДІВСЬКІЙ АРАВІЇ заснували ісламський антитерористичний альянс.

Докладніше...
Нове пришестя вірусу

ПІВДЕННА КОРЕЯ. Зафіксовано спалах пташиного грипу.

Докладніше...
Прокинувся через піввіку

ІНДОНЕЗІЯ. На острові Балі через виверження вулкану Агунг порушилося міжнародне авіасполучення.

Докладніше...
Версія для друку          На головну
  • Спорт

Молодь збирає нагороди

Микола МОТОРНИЙ.

Легка атлетика. На урочистій церемонії IAAF в Монако учениця Броварського вищого училища фізичної культури Аліна Шух отримала нагороду від Міжнародної федерації легкої атлетики за світовий рекорд із п’ятиборства серед спортсменів, молодших 20 років, установлений в приміщенні. У лютому цього року на турнірі в естонському Таллінні Аліна набрала 4542 очки і мало не побила свій же рекорд U-20, який підкорився їй на командному чемпіонаті України в Запоріжжі. Прикро, що досягнення, встановлене на національному турнірі, не було сертифіковано через те, що спортивний об’єкт, де проходили змагання, не відповідав міжнародним стандартам.

Спортивна акробатика. У Львові відбувся чемпіонат України зі спортивної акробатики серед юніорів. Львівщина була представлена спортсменами дрогобицьких навчальних закладів. Так, до складу збірної, зокрема, увійшли чемпіони Європи серед юніорів — жіноча пара Олександра Табачинська (Дрогобицька гімназія) та Юлія Пилип’як (факультет фізичного виховання Дрогобицького державного педагогічного університету), а також чоловіча група Максим Строган (ЗОШ №14 м. Дрогобича), Тарас Орищак (ЗОШ №4 м. Дрогобича), Назар та Ростислав Стеців (обидва ЗОШ №1 м. Дрогобича). Після блискучого виступу на чемпіонаті Європи львів’янкам не було рівних у боротьбі за золоті медалі. Не підвели титулованих спортсменок і хлопці із львівської збірної, які також здобули найвищі нагороди.

Карате. На Окінаві (Японія) тривав заключний турнір серії «Karate-1» Всесвітньої федерації карате (WKF), де представниця України Анжеліка Терлюга (на фото) — перший номер світового рейтингу з категорії жіноче куміте у ваговій категорії до 55 кг — знову підтвердила свій високий клас, завоювавши перше місце. На шляху до фіналу одеська спортсменка (тренер Денис Морозов) вибила з боротьби суперниць із Гонконгу (3:0), Японії (4:0), Йорданії (8: 0), Італії (7:1), Ірану (3:2). А у вирішальному бою Анжеліка перемогла японку Шіорі Накамуру — 3: 2.

Нагадаємо, в нинішньому сезоні 25-річна Терлюга стала чемпіонкою Європи з командного куміте і завоювала бронзову медаль в індивідуальному заліку. Крім того, одеситка виграла кілька важливих турнірів і впевнено очолює рейтинг WKF. Анжеліка є реальною претенденткою на участь в Олімпійських іграх 2020 року в Токіо.

Фігурне катання. Українські фігуристи-одиночники здобули «срібло» і «бронзу» на міжнародному турнірі «Tallinn Trophy» в столиці Естонії. Так, 13-річна фігуристка Анастасія Архипова піднялася на другу сходинку п’єдесталу. Учениця Марини Амірханової, яка виступала в юніорському сегменті турніру, впевнено впоралась із усіма ключовими елементами у короткій і довільній програмах. Киянин Ярослав Паніот зійшов на третю сходинку п’єдесталу, не втримавши лідерство, яке мав після виконання короткої програми.

Дзюдо. У Дніпрі стартували наймасовіші студентські змагання з дзюдо — п’ятий сезон Студентської ліги-2017-2018. На татамі СДЮСШОР №6 відбувся перший етап, який зібрав команди 11 університетів та академій.

Результат осіннього етапу сюрпризів не підніс — на першу сходинку командного подіуму піднялася збірна Придніпровської державної академії фізичної культури і спорту — 4 золоті, 4 срібні та 5 бронзових медалей. Друге і третє місця посіли команди Дніпровського державного університету внутрішніх справ та Університету митної справи і фінансів.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Удостоєно найкращих
Читати
Гроші — по факту
Читати
В непочесних лідерах
Читати
Дрібні не потрібні
Читати
Терпець уривається
Читати
Небезпечна вода
Читати
Iще вище
Читати
На порозі нової епідемії?
Читати
Фронт на дорогах
Читати
Кажуть, що перезимуємо
Читати
Iз правами людини проблеми
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове