П’ятниця, 10 листопада 2017 року № 88 (19533)
http://www.silskivisti.kiev.ua/19533/print.php?n=37234

Дослівно

Михайло Чаплига, політолог.

У «панамських документах» ідеться, що ЄС споживає російський скраплений газ, який тепер іде через... США. От халепа! А літаки з Києва на Москву — через «сябрів»... А наше вугіллячко — через США і Польщу... А транзит — на радість полякам, словакам і литовцям...

Популістична ейфорія тих, хто перебуває при владі, не врятує від реалій. Гроші та ресурси не мають Батьківщини. Вони не залежать від воєн, конфліктів. У них немає національної гідності та патріотизму. Як і в пройдисвітів-аферистів, що заробляють на нашому невігластві, емоціях, гніві. Вони просто «піна революцій» — лайно в ополонці.

Годі воювати з дзеркалом! Прагматизм — ось що характеризує сучасний світ. Я ворог революції? Звичайно. Я Батьківщиною просто не торгую. І якщо я бачу злодіїв і ляльок-маріонеток США, то мене це засмучує... Так! Газ потрібно брати в РФ, транспортні коридори є свої, вугілля — з ОРДЛО, злодіїв — на ліхтарі! Немає у ресурсів, транзиту, грошей і пройдисвітів у владі Батьківщини! Є прагматика життя. Хочете вижити і стати сильними? Пошліть злочинців-посадовців під три чорти разом із їхньою пропагандою! Вони живуть із війни і прямо про це говорять. Хто зміг, той утік звідси, а я не хочу тікати, я хочу справедливості. Навіть якщо це означає «Лівію».