САМЕ час підготувати плодові і ягідні культури до довготривалого
холодного періоду. Тому аж два матеріали в наступному куточку ми присвятимо цій
темі. Як уберегти плодові від морозу, сонячних опіків, зайців та різних
шкідників — ось питання першого. Садівникові ще рано відпочивати: озброївшись
щіткою для побілки та приготувавши необхідні матеріали для утеплення, він має
добряче попотіти на обійсті, щоб фруктові дерева і кущі віддячили наступного
сезону щедрим урожаєм.
Слід
попоходити і коло виноградника. Аякже, ніженка: і укрити його треба належним
чином, і обрізати правильно, видаливши уражені хворобами та шкідниками пагони,
а не просто бездумно чикрижачи. Ще й підгодівлі на зиму лоза потребує, і теж не
абиякої. Важливо дотримуватись і строків проведення кожної операції. Щодо
кожної дамо кваліфіковану пораду.
Ще один
матеріал буде «смачний» — про вареники і пельмені, точніше, тісто для них. Та
що там може бути нового, зневажливо пхикне якась досвідчена господиня. Але ж
нічого не стоїть на місці, й кулінарія теж. Сподіваємося, вам припадуть до
смаку вироби з тіста на мінералці та інші.