Архів
П’ятниця,
21 квітня 2017 року

№ 31 (19476)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарВесела світлицяНаша пошта
  • За рубежем
Перезавантаження парламенту

ВЕЛИКА БРИТАНІЯ. Палата громад проголосувала за проведення дострокових виборів.

Докладніше...
І тут «російський слід»?

ПОЛЬЩА. У прокуратурі Варшави допитують Дональда Туска щодо співпраці польської контррозвідки з ФСБ.

Докладніше...
Згодні аж ніяк не всі

ТУРЕЧЧИНА. Опозиція офіційно оскаржила результати недільного референдуму.

Докладніше...
У злагоді сила

У ЛАТВІЇ розпочались двотижневі навчання НАТО «Summer Shield XIV».

Докладніше...
Невтішний прогноз

ВЕНЕСУЕЛА загрузла в глибокій економічній кризі.

Докладніше...
Всюдисуща і нездоланна

СЛОВАЧЧИНА. У Братиславі відбулась багатотисячна демонстрація проти корупції.

Докладніше...
Свій до свого по своє

США переглядають програму видачі робочих віз іноземцям.

Докладніше...
Версія для друку          На головну
  • Універсіада України-2017

Заліковка рясніє медалями

Микола МОТОРНИЙ.

ВИЗНАЧИЛИСЯ чемпіони 13-ї літньої Універсіади України з греко-римської боротьби, художньої гімнастики, більярду та спортивної аеробіки.

На турнірі з художньої гімнастики, який відбувся в Кропивницькому, особисту першість у багатоборстві виграла студентка Придніпровської державної академії фізичної культури і спорту Катерина Луценко (м. Дніпро). Другою фінішувала студентка Харківського національного педагогічного університету ім. Г. Сковороди Аліна Будянська. Бронзовою призеркою стала студентка Національного університету фізичного виховання і спорту України Лілія Олійник (Київ).

Командну перемогу здобули студентки збірної Кіровоградщини. «Срібло» — в першої команди Харківщини. На третьому місці гімнастки Дніпропетровщини.

У Центрі фізичного виховання та спорту Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені І. Сікорського» відбулося яскраве дійство — змагання 13-ї літньої Універсіади України зі спортивної аеробіки. На медалі найвищого ґатунку претендувало майже 200 хлопців і дівчат з 16 вищих навчальних закладів восьми областей України та Києва.

У загальнокомандному заліку відзначились запорізькі студенти. Другими фінішували представники Харківської області. Командна «бронза» залишилася в столиці.

Столичним симпатикам спортивної аеробіки найбільше припали до вподоби чемпіонські виступи студентів Запорізького національного технічного університету, які були першими з кількох видів програми. Так, Володимир Виходцев і Дар’я Суботіна стали чемпіонами з індивідуальних змагань. У змішаній парі виділилися Володимир Виходцев і Катерина Черкез. Золотими медалістами в «тріо» стали Дар’я Гуцалюк, Дар’я Суботіна і Катерина Черкез. У групових вправах чемпіонським виступом відзначилися Олександра Підопригора, Катерина Черкез, Дар’я Суботіна, Дар’я Гуцалюк та Володимир Виходцев.

На кілька днів Миколаїв знову став столицею Універсіади України. Нагадаю: саме миколаївці дали старт нинішній Універсіаді чудово організованим фехтувальним турніром. Цього разу тут відбулися представницькі змагання з греко-римської боротьби за участі студентів Миколаївської, Дніпропетровської, Запорізької, Донецької, Луганської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Тернопільської, Харківської, Хмельницької, Черкаської, Кіровоградської областей та міста Києва.

Головний командний Кубок вибороли спортсмени Миколаївщини. Харківські борці фінішували другими. Несподівано в останню мить за третє місце зачепилася збірна Тернопільщини. Найуправніше боролися студенти Миколаївського національного університету кораблебудування, які стали чемпіонами з трьох вагових категорій.

У Національному університеті фізичного виховання і спорту України нагороди Універсіади розігрували представники більярду. Цей вид спорту вперше увійшов до програми головних спортивних студентських змагань. За нагороди змагалися 30 спортсменів із восьми областей України. Серед 18 учасників чоловічих змагань не було рівних Віталію Пацурі (Національний університет фізичного виховання і спорту України). Жіночий турнір із більярду виграла студентка цього ж вишу Катерина Половинчук. У загальнокомандному заліку столичні студенти здобули головний приз. Другою стала команда Хмельницької області. Третіми фінішували більярдисти Житомирщини.

Тепер боротьбу за медалі розпочинають боксери, дзюдоїсти, плавці і тенісисти. Усього буде розіграно медалі різного ґатунку з 32 видів спорту.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Обіцяного три роки чекати
Читати
«Цінні поради» від МВФ
Читати
Антрациту таки не вистачає
Читати
Битва на дорогах
Читати
А він і не проти покерувати
Читати
Показники впали
Читати
Безробітних поменшало. Офіційно
Читати
Відчутна економія
Читати
Прикрили митну «дірку»
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове