Архів
Вівторок,
29 жовтня 2024 року

№ 44 (20088)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Пост здоров’я

Пост здоров’я

Cторінку підготував
Микола ЮРЧИШИН.


Версія для друку          До списку статтей

Секрети приготування страв у фользі

Петро ОСАДЧУК, терапевт.

ЧАСТО для приготування страв у духовці використовують фольгу. Однак такий метод не завжди безпечний. Оксидна плівка на харчовій фользі запобігає потраплянню металу на продукти. Проте під час приготування певних страв цей «захист» може бути пошкоджений. Зокрема, не варто використовувати фольгу, якщо в рецепті передбачено використання оцтової чи лимонної кислоти або продуктів із кислотою.

Для приготування страв також не можна використовувати технічну фольгу. Її покривають герметиком або іншими речовинами, несумісними з харчовими продуктами.

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове