Архів
Вівторок,
4 червня 2024 року

№ 23 (20067)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Червень
  Версія для друку          На головну

Дослівно

Геннадій Друзенко, правник, співзасновник Першого добровольчого мобільного шпиталю ім. Миколи Пирогова.

Днями Мольфар, один із ветеранів Першого добровольчого мобільного шпиталю ім. М. Пирогова, завітав до свого ТЦК у Черкасах. Ветеран, який 2022 року рятував поранених у Бахмуті. Хамству та зверхності представника ТЦК не було меж. Бронювання Мольфара (він тепер працює в лікарні), мовляв, не таке. Висновок ВЛК «підозрілий». Усім своїм тоном і виглядом цей представник держави намагався переконати мого побратима, що нині саме він, тецекашник, — вершитель його долі. І плювати йому на закон. Захоче — мобілізує, не захоче — змилостивиться. Захоче — пошле у штурмовики, не захоче — можливо, й на лікарську посаду відправить... Такий собі божок у погонах...

Тоді Мольфар не витримав і розповів тецекашнику про свій досвід у Бахмуті та нагороду від Головнокомандувача ЗСУ «За сприяння війську». На що почув: «Така біжутерія в Інтернеті продається».

Тож, шановні Рустем Умєров та Головнокомандувач ЗСУ, знайте: в очах представника черкаського ТЦК ви роздавачі дешевої біжутерії. І не дивуйтеся, чому люди поважають ЗСУ і ненавидять ТЦК. І одні, й другі багато попрацювали, аби заслужити свій імідж.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Невиправдане стрімке здорожчання
Читати
Посівна завершується
Читати
Добивають ДніпроГЕС
Читати
Проміжні підсумки
Читати
Позначиться посуха
Читати
Герої вдома
Читати
Війна множить злидні
Читати
Можна подавати заявки
Читати
Є перспективи
Читати





   

При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове