Архів
Вівторок,
25 квітня 2023 року

№ 17 (20009)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господар
  Версія для друку          На головну
  • Спорт

Збираємо медалі та ліцензії

Микола МОТОРНИЙ.

Плавання. Збірна України з плавання завоювала 11 медалей на міжнародному турнірі у столиці Швеції. Зокрема, золотими медалістами стали Владислав Бухов (50 м вільним стилем); Денис Кесіль (200 м батерфляєм); Олександр Желтяков (100 м на спині); Олександр Желтяков (200 м на спині).

Наші плавці також вибороли п’ять олімпійських ліцензій на Ігри в Парижі-2024: Михайло Романчук (800 м, 400 м та 1500 м вільним стилем), Олександр Желтяков (200 м на спині), Владислав Бухов (50 м вільним стилем).

Спортивна гімнастика. Чотири медалі здобули українські гімнасти на чемпіонаті Європи в турецькій Анталії. «Золото» виграв Ілля Ковтун (вправи на паралельних брусах). Також на його рахунку ще дві бронзові нагороди (вправи на поперечині та багатоборство). Ігор Радівілов посів третє місце з опорного стрибка.

Стрибки у воду. Маємо дві медалі на Кубку світу у китайському Сіані: «срібло» — Олексій Середа (індивідуальні стрибки з вишки 10 м), «бронза» — Олексій Середа та Кирило Болюх (синхронні стрибки з вишки 10 м).

Важка атлетика. П’ять медалей завоювали українські важкоатлетки на чемпіонаті Європи, що відбувається у столиці Вірменії Єревані: «срібло» — Світлана Самуляк (до 55 кг, сума двоборства + ривок + поштовх), «бронза» — Ангеліна Ломачинська (до 49 кг, сума двоборства + ривок).

Бокс. Вісім нагород здобули українки на міжнародному турнірі у Гельсінкі (Фінляндія). «Золото»: Тетяна Коб (50 кг); Світлана Уманська (52 кг); Марія Бова (63 кг), «срібло»: Юлія Дем’яненко (48 кг); Анастасія Ковальчук (54 кг); Маріанна Басанець (57 кг); Анастасія Черноколенко (75 кг), «бронза»: Ганна Охрей (60 кг). Тетяну Коб визнано найкращою спортсменкою турніру.

Велоспорт. Українки двічі піднімалися на п’єдестал пошани міжнародних рейтингових змагань із велотреку InternationaBelgian Track Meeting у бельгійському Генті: «золото» — Олена Старікова (спринт), «бронза» — Олександра Логвінюк (кейрін).

Кульова стрільба. Анастасія Німець стала срібною призеркою у стрільбі зі стандартного малокаліберного пістолета (дистанція 25 м) на Кубку світу у столиці Перу Лімі.

Гандбол. Жіноча збірна України з гандболу вперше за останні 14 років виборола путівку на чемпіонат світу! У матчі-відповіді другого раунду кваліфікації чемпіонату світу «синьо-жовті» вдруге перемогли команду Північної Македонії — 31:22 (24:2, 7:10).

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Наразі не платитимуть
Читати
Переживаємо демографічну кризу
Читати
Вибори — після війни
Читати
Самим потрібніші
Читати
Втрати колосальні
Читати
Підприємцям довіряють
Читати
Слід повернути кожного
Читати
Що то було? Мабуть... метеор
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове