Архів
Вівторок,
11 квітня 2023 року

№ 15 (20007)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Пост здоров’я
  Версія для друку          На головну

Дослівно

Микола Томенко, політик, громадський діяч.

Днями дізнався, що 396 депутатів за січень отримали надбавку в розмірі 50 тисяч гривень за «інтенсивність праці». Вирішив перевірити, що означає у Верховній Раді, яку депутати пафосно називають «воюючою», цей термін.

Отож у січні поточного року відбулись  аж ДВА пленарні засідання: на кожному з них депутати працювали близько трьох годин. За інтенсивно-працюючий січень збиралися лише кілька комітетів із 23, здебільшого онлайн. Щоправда, чимало депутатів інтенсивно «переконували владу і простий народ» Таїланду, В’єтнаму, Камбоджі, Об’єднаних Арабських Еміратів, Монако, Франції, Австрії у необхідності активнішої допомоги нашій країні.

Принагідно інформую, що український народ воюючої країни, зокрема той, що зайнятий у бюджетній сфері освіти та культури, у тому ж таки січні переважно перебував у відпустках за власний рахунок або на 0,5 чи 0,75 ставки через брак бюджетного фінансування. Водночас нагадаю: представники ВСІХ без винятку фракцій та груп проголосували за бюджет-2023 (самі депутати назвали його «бюджетом виживання»), в якому передбачили 2 МІЛЬЯРДИ 267 МІЛЬЙОНІВ 214,9 тисячі гривень на утримання Верховної Ради. Про себе, правоохоронців і суддів вони подбали належним чином — їхні фактичні СТОТИСЯЧНІ зарплати з преміями та доплатами воююча країна виплачує справно і вчасно.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Боремося за кожного
Читати
Зерновий рекорд
Читати
Гроші та час
Читати
Річниця трагедії
Читати
Товстосуми на плаву
Читати
Постраждали, але працюють
Читати
Мода на цигарку зникає
Читати
Доступна допомога
Читати
Світове надбання
Читати
Підсоблять зі зброєю
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове