Архів
Вівторок,
28 березня 2023 року

№ 13 (20005)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господар
  Версія для друку          На головну
  • Кримінал

Зняла «порчу»

Галина ВЕРНИГОРА.

СТОЛИЧНІ оперативники затримали шахрайку, яка, вдаючи із себе ворожку, заволоділа гаманцем із 1000 гривень і золотою обручкою 25-річної жінки. Це те із цінного, що в неї на той час було. Уявіть, пограбована віддала все добровільно — аби зняти «порчу»…

Як розповіли у поліції Києва, інцидент трапився поблизу станції метро у Голосіївському районі. Там до замисленої про якісь свої справи Ольги Ц. підійшла невідома жінка і, дивлячись їй просто в очі та взявши за руку, сказала, що в її родичів нібито великі проблеми. А щоб урятувати рідних, запропонувала зняти «порчу». Вона так переконливо говорила, розповідаючи про нелегку подальшу долю її близьких, що молода киянка стала наче загіпнотизованою. Не одразу й зрозуміла, що залишилась без золотої обручки та грошей (їх треба було класти в руку «ворожці», щоб нібито подіяло замовляння).

Отримавши бажане, шахрайка намагалась утекти з награбованим, проте їй завадили столичні оперативники, які несли службу неподалік. На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група, яка вилучила у зловмисниці вкрадені цінності. За процесуального керівництва Голосіївської окружної прокуратури міста Києва слідчі територіального управління поліції повідомили фігурантку про підозру за ч. 4-ю ст. 186-ї Кримінального кодексу України — грабіж, учинений в умовах воєнного стану. Затриманій загрожує покарання у вигляді позбавлення волі.

Втім, і самим потенційним жертвам таких шахрайок належало б бути на чатах. Щоб не давати себе так нахабно ошукувати. Адже не завжди і аж ніяк не всім так щастить, щоб поруч опинились право-охоронці.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Електрика не подорожчає
Читати
Фінансове «історичне рішення»
Читати
Війна зачепить кожного
Читати
В уряді кадрові зміни
Читати
Паспорт — після іспиту
Читати
Очищуватимуть за планом
Читати
Попри все життя триває
Читати
Герої тилу
Читати
Впорали першу тисячу
Читати
Ніщо їх не зупиняє
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове