Архів
Вівторок,
28 лютого 2023 року

№ 9 (20001)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері: Зенітка Наша поштаСоняшник

Наша пошта

Добірку підготувала
Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей

Ветерани на волонтерській ниві

Валерій МАРЦЕНЮК.

Хмельницька область.

КОЛЕКТИВ закладу вищої освіти «Подільський державний університет», що у Кам’янці-Подільському на Хмельниччині, очолює доктор економічних наук, професор Володимир Іванишин. Заклад готує спеціалістів-аграріїв, зокрема агрономів, зоотехніків, економістів, інженерів-механіків тощо. Його випускники працюють в органах державної влади та місцевого самоврядування, очолюють фермерські господарства, серед них є заслужені працівники сільського господарства, Герої України, багато хто має урядові нагороди. Торік університет відзначив своє сторіччя.

Від початку повномасштабної війни дев’ятнадцять науково-педагогічних працівників та співробітників університету, щирих патріотів, пішли зі зброєю в руках боронити Україну від російських зайд. А їхні колеги в тилу стали активно допомагати фронту. Лише останнім часом вони передали воїнам на десятки тисяч гривень засобів особистої гігієни, маскувальні сітки, спальники, рюкзаки, термобілизну, намети, дизельне пальне.

Члени первинної ветеранської організації навчального закладу теж активні на ниві волонтерства. Вони, зокрема, зібрали і передали на фронт через міську ветеранську організацію чимало харчів, коштів тощо.

Велика робота з надання допомоги ЗСУ, переселенцям, інвалідам, одиноким, які цього конче потребують, проводиться і в інших ветеранських колективах краю. Голова обласної ветеранської організації Борис Мельник подякував усім громадам за їхній внесок у перемогу над ворогом: «Разом з усіма українцями ми робимо все, аби здійснилась наша спільна найзаповітніша мрія, щоб запанував мир на нашій землі, щоб Україна перемогла!»

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове