Архів
Вівторок,
21 лютого 2023 року

№ 8 (20000)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Пост здоров’я
  Версія для друку          На головну
  • Спорт

«Золоті» стрибки Ярослави Магучих

Микола МОТОРНИЙ.

Легка атлетика. Вже шосту поспіль перемогу в нинішньому зимовому сезоні здобуває українська стрибунка у висоту Ярослава Магучих. Цього разу нашій спортсменці не було рівних на етапі Світового легкоатлетичного туру в словацькому місті Банська Бистриця. «Золотою» для вихованки Тетяни Степанової стала висота 197 см, яку вона подолала єдиною серед 11 учасниць, до того ж із першої спроби.

Стрибки на лижах із трампліна. Євген Марусяк виборов «золото» етапу Континентального кубка зі стрибків на лижах із трампліна у німецькому Клінгенталі. Жанна Глухова посіла 13-те місце, а Дарина Ільчук — 20-те. Спортсменки завоювали ліцензії на участь у Європейських іграх.

Біатлон. Дві медалі виграла збірна України з біатлону на третьому етапі юніорського Кубка в естонському місті Хаанья. «Срібло» — чоловіча юніорська збірна України: Степан Кінаш, Богдан Борковський, Віталій Мандзина та Сергій Супрун (естафета 4х7,5 км). «Бронзу» — жіноча юніорська збірна України: Олександра Меркушина, Олена Городна, Юлія Городна та Дарина Чалик (естафета 4х6 км).

Професійний бокс. Ексчемпіон світу WBC у напівважкій вазі Олександр Гвоздик одноголосним рішенням суддів переміг мексиканця Жозуе Обандоу — 60-54, 60-54, 60-54. Поєдинок відбувся у Каліфорнії (США).

Дзюдо. П’ять медалей (2-2-1) вибороли українські дзюдоїсти на відкритому континентальному Кубку з дзюдо в болгарській Софії. Зокрема, золотими медалістами стали: Марія Буйок (до 48 кг); Микита Голобородько (до 66 кг).

Фехтування. Рапіристка Аліна Полозюк здобула «бронзу» на турнірі Гран-прі в італійському Турині. Це перша за історію медаль в українській особистій жіночій рапірі на змаганнях такого рівня.

Маємо повний комплект медалей на змаганнях Європейського кадетського циклу з фехтування серед юнаків і дівчат (шпага) у польському Кракові: «золото» — Максим Перчук (юнаки, особисті змагання), «срібло» — Аліна Дмитрук (дівчата, особисті змагання), «бронза» — Максим Гуда (юнаки, особисті змагання).

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Мляво, але позитивно
Читати
Земля годує
Читати
Податкова амністія в дії
Читати
I очно, і дистанційно
Читати
Доступно більше електрики
Читати
Назад не повернуть
Читати
Iз добривами проблема
Читати
Війна зближує
Читати
Приватизація триває
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове