Архів
Вівторок,
21 лютого 2023 року

№ 8 (20000)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Пост здоров’я

Пост здоров’я

Cторінку підготував
Микола ЮРЧИШИН.


Версія для друку          До списку статтей

Бурякове оздоровлення

Марія ВАНДА,
сімейний лікар.

Очищення судин, суглобів, органів, дихання. Взяти по столовій ложці якісної нерафінованої соняшникової олії та бурякового соку, ретельно змішати й випити за 30 хвилин до сніданку. Курс 7 днів. Після 7-денної перерви повторити. Бажано провести 3 такі цикли поспіль. Це оздоровлення сприяє відходу слизу та мокротиння з органів дихання, нормалізації тиску, усуненню набряків, болю в суглобах та головного, поліпшення сну, а також травленню.

Під час оздоровлення слід вилучити з харчового раціону молочні продукти, звести до мінімуму вживання м’ясних продуктів, не зловживати рибою та яйцями. Також заборонені копчені, смажені, кондитерські вироби, здоба, консерви. Якщо дуже хочеться солодкого, можна з’їсти чайну ложку меду чи 3-5 фініків, трішки родзинок чи інших сухофруктів.

Шум у вухах. Дрібно нарізати сирі буряки, залити горілкою, щоб злегка покривала, настояти 10 днів. Чайну ложку бурякової настоянки змішати з чайною ложкою олії, змочити в ній ватний тампон, трохи віддушити, щоб з нього не капало, та вставити в слуховий прохід, залишивши на кілька годин. Курс — 3-4 тижні. Якщо після процедури трохи рідини випадково потрапило у вухо, потрібно її обов’язково видалити: нахилити голову в бік плеча й витерти сухою ваткою.

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове