Архів
Вівторок,
14 лютого 2023 року

№ 7 (19999)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарНаша пошта
  Версія для друку          На головну
  • Спорт

Калейдоскоп перемог

Микола МОТОРНИЙ.

ЄЮОФ-2023. Три медалі здобула збірна України на XVI зимовому Європейському юнацькому олімпійському фестивалі у Фріулі-Венеція-Джулія (Італія): «золото» — Олександра Меркушина (біатлон, спринт на 6 км), «бронзу» — Олександра Меркушина (біатлон, індивідуальна гонка на 10 км); Наталія Казюк (фристайл, біг-ейр).

Біатлон. Порадували українські біатлоністи, на рахунку яких три нагороди чемпіонату Європи у швейцарському місті Ленцерхайде: «золото» — Анастасія Меркушина (спринтерська гонка на 7,5 км), «срібло» — Юлія Джима (індивідуальна гонка на 15 км); Антон Дудченко (індивідуальна гонка на 20 км).

Сноубординг. Історичний результат: 4 медалі за два дні вибороли українські сноубордисти на етапі Кубка Європи в австрійському Сімонхохе. У паралельному слаломі-гіганті Михайло Харук завоював два «золота», Аннамарі Данча — «золото» та «срібло».

Стрільба кульова. Олена Костевич виграла «золото» у стрільбі з пневматичного пістолета на 10 метрів на міжнародному турнірі з кульової стрільби H&N Сup у німецькому Мюнхені.

Плавання. На міжнародному турнірі у Люксембургу українські плавці здобули 10 нагород (3-2-5). Золоті медалі до скабнички нашої збірної поклали: Михайло Романчук (1500 м, вільний стиль); Денис Кесіль (200 м, батерфляй); Олександр Желтяков (200 м на спині).

Професійний бокс. Артем Далакян у 12-раундовому поєдинку в Лондоні (Велика Британія) захистив титул чемпіона світу з боксу WBA у найлегшій вазі. Непереможний український боксер здолав костариканця Давида Хіменеса одноголосним рішенням суддів — 116:112, 115:113, 115:113 і здобув 22-гу перемогу за кар’єру. На міжнародному турнірі у Варшаві (Польща) у дебютному поєдинку Ярослав Харциз (легка вага) технічним нокаутом у другому раунді виграв перемогу над поляком Мар’яном Весоловські.

Усього з початку 2023 року українські спортсмени на офіційних міжнародних змаганнях із олімпійських, неолімпійських видів спорту і видів спорту осіб з інвалідністю вибороли 71 нагороду (18-25-28).

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Воєнний стан продовжено
Читати
Харчі б’ють по кишені
Читати
Блокують «зерновий коридор»
Читати
Тепер «повноцінний» очільник
Читати
У безпеці
Читати
Робимо свої боєприпаси
Читати
Без совісті й людяності
Читати
Початок покладено
Читати
Продають ще один порт
Читати
Приживаються на чужині
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове