Архів
Вівторок,
17 січня 2023 року

№ 3 (19995)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарНаша пошта
  Версія для друку          На головну
  • Добре діло

«Мішечок» об’єднав дітей і дорослих

Яніна ЧУМАК.

Кіровоградська область.

ЮНІ ліцеїсти із села Первозванівка Кропивницького району перемогли у Всеукраїнському екологічному проєкті «Мішечок»: разом зі своїми вчителями та батьками вони пошили понад 6200 екоторбинок. Допомагали дітям і мешканці громади, підтримуючи корисну справу.

За словами директорки закладу Оксани Курлової, Всеукраїнський проєкт «Мішечок» передбачає популяризацію багаторазових екологічних торбинок, пошитих власноруч, задля зменшення використання пластику в побуті. Ліцей бере участь у проєкті третій рік поспіль. Діти працювали у школі, на уроках трудового навчання, на перервах та вдома. Однією з умов конкурсу є світлини пошитих мішечків, їхню кількість рахують організатори.

Пошиті торбинки школа передала місцевим магазинам, аби їх безкоштовно роздавали покупцям. Продавали на благодійних ярмарках, пакували у них подарунки бійцям на фронт. Також користуються екологічними мішечками школярі — кладуть туди змінне взуття. В ліцеї навчається 304 дитини.

«Така робота колективу не лишилась непоміченою, — зазначила пані Оксана. — Ми отримали від організаторів бажаний подарунок — комплект обладнання, завдяки якому логотип нашого ліцею можемо друкувати на одязі, кепках, чашках, різній сувенірній продукції. Раніше доводилось платити за це гроші, нині можемо все робити самі».

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Нарешті запрацює
Читати
Найдорожчі — харчі
Читати
Торгівля розвивається
Читати
Агресор має заплатити
Читати
Отримання — за рецептом
Читати
Iмпортуємо електрику
Читати
Перший новорічний мільйон
Читати
Сотні мільярдів держборгів
Читати
Непрощенний злочин
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове