Архів
Середа,
4 січня 2023 року

№ 1 (19993)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:СіченьНаша пошта
  Версія для друку          На головну
  • Спорт

Калейдоскоп перемог

Микола МОТОРНИЙ.

Бокс. Українці посіли друге загальнокомандне місце на Кубку світу з тайського боксу муай тай. Наші боксери здобули 9 медалей (3-2-4). «Золото» до скарбнички збірної поклали: Анатолій Суханов (86 кг), Єгор Скуріхін (75 кг), Олександр Єфіменко (71 кг). У змаганнях взяли участь 380 спортсменів із 45 країн. Збірна України була представлена на турнірі 9 спортсменами.

Важка атлетика. Повний комплект нагород виборола жіноча збірна України з важкої атлетики на чемпіонаті світу, що завершився у місті Богота (Колумбія): «золото» — Ірина Деха (вагова категорія до 81 кг, ривок, 122 кг); «срібло» — Аліна Марущак (вагова категорія до 81 кг, ривок, 119 кг); «бронза» — Каміла Конотоп (вагова категорія 59 кг, ривок, 102 кг).

Теніс. Перша ракетка України Ангеліна Калініна виграла 16-й і найбільший одиночний титул у кар’єрі, здобувши перемогу на турнірі WTA-125 у Франції. У фіналі вона здолала Клару Таусон з Данії.

Сноубординг. Василь Кашелюк став бронзовим призером етапу Кубка Європи у паралельному слаломі-гіганті. Змагання тривали в австрійському місті Гохфюген.

Гірськолижний спорт. Анастасія Шепіленко виграла «срібло» в слаломі-гіганті на міжнародних FIS змаганнях в австрійському місті Санкт-Ламбрехт.

Голбол. Національна паралімпійська чоловіча збірна України з голболу вперше за історію завоювала «бронзу» чемпіонату світу. У боротьбі за третє місце наша команда перемогла збірну Литви — 6:2. Змагання чемпіонату світу відбувались у португальському місті Порту. До відома: голбол — спортивна гра, в якій команда з трьох гравців повинна закинути м’яч із вбудованим дзвоником у ворота суперника. Цей вид спорту був створений 1946 року задля допомоги в реабілітації ветеранів Другої світової війни — інвалідів із зору. Голбол входить до програми Паралімпійських ігор.

Загалом протягом минулого року українські спортсмени на офіційних міжнародних змаганнях з олімпійських, неолімпійських і видів спорту осіб з інвалідністю вибороли 3430 нагород: 1385-1013-1032.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Соцвиплати — автоматично
Читати
Газівники працюють на повну
Читати
Руйнування величезні
Читати
Нарешті вдома
Читати
З бюджетами проблеми
Читати
Загиблих — тисячі
Читати
Аби витримати енерготерор
Читати
Дурний розуму не купить
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове