Архів
Вівторок,
15 листопада 2022 року

№ 42 (19986)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарНаша пошта
  Версія для друку          На головну
  • Спорт

Поповнили скарбничку

Микола МОТОРНИЙ.

Спортивна гімнастика. Ігор Радивілов став бронзовим призером чемпіонату світу у британському Ліверпулі. З опорного стрибка наш гімнаст посів третє місце.

Дзюдо. Дільшот Халматов здобув «срібло» у ваговій категорії до 60 кг на турнірі серії Grand Slam у Баку. Для 24-річного спортсмена це перша медаль на змаганнях такого рівня.

Шашки. Сім нагород завоювала збірна України на чемпіонаті світу серед юніорів та юнаків із шашок-100, що завершився у турецькій Анталії. «Золото» у скарбничку нашої збірної поклала Василиса Куценко (блискавична гра, 15 очок). Також українці вибороли п’ять срібних і одну бронзову медалі.

Спортивні танці. Українська танцювальна пара Вероніка Мишко та Ерл Вільямсон виграла «срібло» чемпіонату світу (дорослі, шоу стандарт), який відбувся у румунському місті Сібіу.

Гирьовий спорт. 22 медалі (17-4-1) — такий здобуток збірної України на Кубку Європи серед юнаків та дорослих у місті Острув-Велькопольський (Польща).

Всього від початку року українські спортсмени вибороли на офіційних міжнародних змаганнях з олімпійських, неолімпійських видів спорту і видів спорту осіб з інвалідністю 2871 нагороду, із них 1137 найвищого гатунку.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Визволили героїв
Читати
Коштів, кажуть, достатньо
Читати
Вкладаються в майбутнє
Читати
Довідка не потрібна
Читати
Освітянам доведеться важко
Читати
Генератори є
Читати
Не втрачаємо оптимізму
Читати
Від таких сусідів...
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове