Архів
Вівторок,
15 листопада 2022 року

№ 42 (19986)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарНаша пошта

Наша пошта

Добірку підготувала
Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей

Час ламати стереотипи

Василь СНІЦАРЕНКО.

Житомирська область.

НЕЛЕГКО нині живеться українцям, зокрема пенсіонерам. Непомірно дорожчають харчові продукти, ліки, тобто те основне, без чого неможливо прожити. Крім того, ще й за комірне треба заплатити. А в умовах воєнного стану попри нашу з вами скруту це неодмінно маємо робити. Слід підтримувати комунальні служби, щоб їхні працівники теж мали змогу годувати свої сім’ї. Переконаний, що працю цих людей треба оцінювати не мінімальними, а солідними зарплатами. В Україні вже давно і «низи», і «верхи» ведуть мову про скасування космічних зарплат і пенсій, але, як кажуть, віз і досі там. Судді, політики, прокурори, правоохоронці, решта чиновників «у шоколаді», а представники робітничих професій, чий внесок, як на мене, для країни вельми вагомий і їхня праця набагато небезпечніша і тяжча, не цінуються. Час, панове, ламати стереотипи.

Принагідно хочу подякувати всім комунальникам за їхню роботу. Бо попри всі сьогочасні труднощі вони, на мою думку, роблять усе можливе, а інколи й неможливе, аби дати споживачам воду, світло, тепло, газ. Кляті рашисти занадилися обстрілювати ракетами об’єкти нашої інфраструктури, виводять їх із ладу. І все це необхідно відремонтувати якомога швидше. Адже кожен із нас уже звик до благ цивілізації.

Версія для друку          До списку статтей

З роси й води

ЛАРИСУ Володимирівну Смагу з села Зуївці Миргородського району Полтавщини вітають з 85-річчям сестра Валентина, небога Лариса, онуки Михайло, Олександр, Людмила, колишні учні, сусіди. Бажають ювілярці мирного неба над головою, щастя, міцного здоров’я і мати змогу якомога довше милуватися прекрасними квітами та городиною зі своєї грядочки.

 

При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове