Архів
Вівторок,
15 листопада 2022 року

№ 42 (19986)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарНаша пошта

Наша пошта

Добірку підготувала
Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей

Звідки таке нехлюйство?

Микола ЮРЧИШИН.

ДАВНІЙ передплатниці «Сільських вістей» неходячій пенсіонерці із Соколової Хмільницького району Вінниччини Ользі Григорівні Миколайчук завдяки соціальній працівниці вдалося передплатити нашу газету з 1 серпня до кінця року. Але що це? Протягом наступних двох місяців їй принесли лише один(!) номер за 2 серпня. І відтоді — жодної газети. Про це йшлося в кореспонденції «Байдужість і бездіяльність», опублікованій в «СВ» 27 вересня. Реакція не забарилася. Після виступу редакції О. Миколайчук доставили всі номери за серпень та вересень.

І ось повторна скарга від Ольги Григорівни. Із жовтня по сьогодні вона не одержала жодного номера «Сільських вістей». «Люди кажуть, що новоспечені працівники пересувної пошти абияк по людських обійстях, навмання, впихають між штахетами газети, незалежно від того, передплачувала людина це видання чи ні, — обурюється О. Миколайчук. — Звідки таке нехлюйство? І хто за це відповідатиме? Чи почує мій голос генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський?»

Безлад із доставкою «Сільських вістей» панує і в столиці. Ось свіжа скарга від нашої постійної читачки Тетяни Михайлівни Кузнецової, що проживає на вулиці Героїв Дніпра і яку обслуговує 214-те відділення поштового зв’язку. Їй і досі не доставили номерів «СВ» 38-го за 18-те та 39-го за 25-те жовтня. Хотіла з’ясувати, в чому річ, проте до пошти не дійшла: перечепилася на східцях і впала. Допомогли підвестись і дістатися назад до квартири сусіди. Тоді одна з приятельок, йдучи на роботу, вирішила завітати на пошту і забрати бабусині газети. Але їй сказали ставати у довжелезну чергу. Часу чекати у жінки не було. Тож і далі залишається Т. Кузнецова без улюбленої «Селяночки».

«Навіщо так знущатися з передплатників? — бідкається Тетяна Михайлівна. — Допоки триватимуть в Українській пошті такі безпорядки?»

А й справді, допоки? Чекаємо оперативної реакції від вищого поштового відомства.

Версія для друку          До списку статтей

З роси й води

ЛАРИСУ Володимирівну Смагу з села Зуївці Миргородського району Полтавщини вітають з 85-річчям сестра Валентина, небога Лариса, онуки Михайло, Олександр, Людмила, колишні учні, сусіди. Бажають ювілярці мирного неба над головою, щастя, міцного здоров’я і мати змогу якомога довше милуватися прекрасними квітами та городиною зі своєї грядочки.

 

При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове