Архів
Вівторок,
8 листопада 2022 року

№ 41 (19985)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Криниця
  Версія для друку          На головну

Дослівно

Юрій Бутусов, журналіст, громадський діяч.

В одному світі щогодини у стрічці біль і кров, гинуть на фронті, йдуть у бій, збирають по 100 гривень на машини та дрони для армії, на зимову форму, на оптику, на медичні операції, на все.

В іншому світі керівник Дніпропетровської облдержадміністрації оформлює на фірму своєї подруги, тренера з фітнесу, 1,5 мільярда для ремонту шляхів в області під час тотальної війни, тому що з приватної фірми заробляють «потрібні» люди у владі.

В іншому світі Президент України щовечора благає про допомогу та гроші у всього світу та у громадян, але, зачитуючи красиві тексти, він чудово знає, що гроші платників податків ідуть не на армію, а на компанії його підлеглих.

Як це у принципі можливо у війну, коли насилу виживає ціла нація?

Чи Верховний Головнокомандувач не знає, що віддали 1,5 мільярда фітнес-тренеру, в той час коли влада не здатна забезпечити людей на фронті, в окопах під вогнем, багатьма необхідними речами? Чи можна повірити, що Президент не знає, яка фірма отримала найбільше грошей від його великого будівництва?

Західні партнери припинили закривати очі на корупцію в українській владі під час війни і не дозволять витрачати гроші іноземної допомоги на чергові схеми. Якщо у влади зараз прокинеться самозбереження, то сам Президент має підтримати САП та НАБУ і зробити цю історію з керівником Дніпропетровської ОДА максимально прозорою.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Держбюджет-2023: суцільні рекорди
Читати
Велике «відмивання»
Читати
Жнива тривають
Читати
Iндекс борщового набору
Читати
Жертви звірств окупанта
Читати
Повертаються до життя
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове