Архів
Вівторок,
25 жовтня 2022 року

№ 39 (19983)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Наша поштаВербиченька
  Версія для друку          На головну
  • Спорт

Збираємо медалі

Микола МОТОРНИЙ.

Дзюдо. 18-річна дніпрянка Єлизавета Литвиненко завоювала бронзову нагороду у ваговій категорії до 78 кг на чемпіонаті світу з дзюдо у Ташкенті (Узбекистан). Спортсменка дебютувала на дорослій світовій першості.

Стрільба кульова. Павло Коростильов — бронзовий призер чемпіонату світу зі стрільби із пневматичного пістолета, дистанція 10 м. 24-річний спортсмен зі Львова також здобув у цій вправі неіменну ліцензію для збірної України на Олімпійські ігри-2024. «Срібло» виграла наша команда юніорів зі стрільби із гвинтівки.

Вітрильний спорт. Український екіпаж із п’яти спортсменів виборов «бронзу» чемпіонату Європи з вітрильного спорту, що тривав у італійському Санремо. Склад екіпажу: Олександр Калістратов, Борис Швець, Сергій Журавльов, Дмитро Гром, Дмитро Бойко.

Спортивна акробатика. Богдан Колмаков став першим за історію чемпіоном світу у дисципліні «швидкість». Дебютна світова першість із паркуру відбулась у столиці Японії Токіо. У фінальній парі чемпіонату наш спортсмен, чемпіон Всесвітніх ігор-2022, змагався з італійцем Андреа Консоліні і першим подолав дистанцію.

Шашки. Другі місця посіли жіноча та чоловіча збірні України на чемпіонаті Європи з шашок-100 (класична гра), що завершився у бельгійському місті Кортрейк. На чемпіонат світу кваліфікувалися: Юрій Анікєєв, Вікторія Мотрічко, Ольга Балтажи, Олена Коротка.

Риболовний спорт. Збірна команда України — віцечемпіон першого за історію чемпіонату світу з вуличної риболовлі, який відбувся у місті Зволле (Нідерланди). Срібні медалі в скарбничку нашої команди поклали: Артур Білан, Андрій Жиділін, Максим Цибульський, Максим Нестерцов, Іван Вишніков, Петро Гуменюк, Тимур Білан.

Усього від початку року українські спортсмени на офіційних міжнародних змаганнях з олімпійських, неолімпійських видів спорту і видів спорту осіб з інвалідністю вибороли 2221 нагороду: 904-643-674 .

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Визволено відважних українок
Читати
Збитки множаться
Читати
Державний магазин дров
Читати
Призов скасовано
Читати
Перевірки для переселенців
Читати
Злидні обсідають
Читати
Відновили видобуток
Читати
Полягли, рятуючи інших
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове