Архів
Вівторок,
4 жовтня 2022 року

№ 36 (19980)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Жовтень
  Версія для друку          На головну

Дослівно

Сергій Марченко, бізнесмен, громадський діяч.

Путін знову підняв ставки, і цілий ряд експертів безжально спекулює на темі ядерної війни. Їм байдуже, як люди почуваються: не сплять, божеволіючи через безпеку дітей і власну. Головне — «лайки», перегляди і гроші.

Але, по-перше, путін — цілком адекватний. Він припустився фатальних помилок, але це не значить, що він в неадекваті. Відхід від Києва, Чернігова, вихід з Ізюма замість битися в оточенні — дуже раціональні рішення. Немає схибленого маніяка. Є раціональна, підступна і кровожерна сволота, яка хоче жити і якій є що втрачати.

По-друге, ядерна війна не робить досяжною жодної з цілей путіна. Він не отримає України, не здобуде нових прихильників «рускава міра». Не одержить ніяких ресурсів, що окуплять втрати росії од війни. Навпаки, втратить ще більше від того, що має зараз.

По-третє, я переконаний, що, приймаючи рішення про вторгнення до України, путін прораховував межу, до якої він готовий дійти. А США та Велика Британія теж передбачали можливі ризики, коли, поставляючи нам зброю, фактично вступили у війну з ядерною державою.

Немає жодної країни у світі, включно з Росією, в чиїх інтересах був би глобальний ядерний конфлікт. Так, є загроза тактичного ядерного удару на фронті. Але якщо ви цивільний, продовжуйте працювати, ростіть дітей, допомагайте армії з усіх сил. Країна бореться, поки бореться кожен із нас. Не дамо ворогові жодного шансу!

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
До зими майже готові
Читати
Без призову
Читати
Підкошуються добробут і здоров’я
Читати
Жнива тривають
Читати
Повертаються до життя
Читати
Партнери надали допомогу
Читати
Знайшли нове місце
Читати
На чужині
Читати
Скалічені війною долі
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове