Архів
Вівторок,
13 вересня 2022 року

№ 33 (19977)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарНаша пошта

Наша пошта

Добірку підготувала
Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей

З роси й води

ДНЯМИ відсвяткувала 81-й день народження наша люба матуся Віра Іванівна Шаповалова, яка мешкає у м. Києві. Вона дуже щира та добра, цікавиться історією, вболіває за долю України і збереження природи, любить тварин, повсякчас готова прийти на допомогу. В ці місяці, як і всі українці, переймається подіями на фронті. Коли бачила по телевізору, як рашисти бомблять пологові будинки, не могла стримувати сліз, бо й сама народилася під час ворожого бомбардування далекого 1941-го, а її батько загинув на полі бою. Проте Віра Іванівна мужньо витримала всі випробування долі.

Від усього серця рідні бажають дорогій іменинниці міцного здоров’я, благополуччя, гарного настрою, сили і натхнення. «Нехай завжди для тебе сяє сонце радості та щастя, — пишуть у листі до редакції доньки Інна і Галина, — поруч будуть хороші люди, нехай ніколи тебе не полишать упевненість та бадьорість, а все те, що задумала, — здійсниться. Ми тебе дуже любимо».

* * *

Щастя, здоров’я і многая літа зичать Валентині Іванівні Співак із с. Бацмани Роменського району Сумщини чоловік Анатолій, сини Євген та Віталій, невістка Ірина, онуки Любчик, Дмитрик і хрещена мати, давня шанувальниця та активна дописувачка газети «Сільські вісті» Ольга Гнатівна Герань.

Вони бажають Валентині Іванівні залишатися такою ж доброзичливою, молодою і чарівною! Щоб у житті оточували тільки вірні подруги і друзі, на роботі все вдавалося, вдома панували любов, затишок і розуміння.

Версія для друку          До списку статтей

Пошук

ПРОШУ всіх небайдужих людей допомогти розшукати доньку Софію Олегівну Самко, 28.08.2014 року народження. Дівчинка проживала разом із матір’ю Вікторією Сергіївною Самко в місті Макіївка Донецької області на вулиці Пирогова, 103.

Востаннє рідні виходили на зв’язок 24 лютого 2022 року. Хто має будь-яку інформацію, повідомте, будь ласка, у поліцію або зателефонуйте за номером (097)-937-63-21 до Олега Васильовича Самка.

 

При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове