Архів
Вівторок,
6 вересня 2022 року

№ 32 (19976)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Вересень
  Версія для друку          На головну
  • Спорт

Медальний зорепад

Микола МОТОРНИЙ.

Бокс. Наші юні спортсмени здобули 14 нагород на чемпіонаті Європи серед юнаків і дівчат у турецькому Ерзурумі та посіли друге загальнокомандне місце. Золоті медалі вибороли Владислав Железнов (57 кг); Іван Безуглий (60 кг); Федір Деметер (63 кг); Христина Семенів (44 кг); Уляна Овсепян (46 кг).

Водні види спорту. На чемпіонаті Європи в італійському Римі наші спортсмени завоювали сім нагород зі стрибків у воду: «золото» виграв Олексій Середа (вишка, 10 м). У плаванні українець Михайло Романчук був найкращим на дистанції 1500 м вільним стилем.

Триатлон. На чемпіонаті світу у словацькому Шаморіні синьо-жовтий стяг двічі майорів на п’єдесталі пошани. В акватлоні Марина Кирик здобула «бронзу» серед еліти, а Віталій Воронцов став третім серед молоді (U23).

Важка атлетика. 31 медаль різного ґатунку вибороли українські спортсмени на чемпіонаті Європи серед юнаків і дівчат до 15 та 17 років. У загальнокомандному заліку збірна України посіла перше місце серед юнаків до 15 років, 2-ге — серед юнаків до 17 і 3-тє — серед дівчат до 15 років.

* * *

Всього від початку року на офіційних міжнародних змаганнях з олімпійських, неолімпійських видів спорту і видів спорту осіб з інвалідністю українські спортсмени вибороли 1453 нагороди: 600 золотих, 406 срібних і 447 бронзових. Пишаємося кожним досягненням!

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Потенціал є
Читати
Перші удостоєні найвищої честі
Читати
Буде прохолодно
Читати
Головний закон воєнного стану
Читати
Не лякають ні обстріли, ні бойові дії
Читати
Підозрюють у розкраданні
Читати
Прогноз невеселий
Читати
Працюють в окупації
Читати
Відновлення триває
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове