Архів
Вівторок,
6 вересня 2022 року

№ 32 (19976)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Вересень
  Версія для друку          На головну

Зниклі та вкрадені

Олег Григоренко.

ВІД МОМЕНТУ повномасштабного вторгнення росії в Україну станом на початок вересня безвісти зниклими вважаються 230 дітей. За цей же період 379 неповнолітніх українців загинули, а 735 зазнали поранень. Найбільше дітей постраждало в Донецькій області — 388, у Харківській — 202, Київській — 116, Чернігівській — 68, Миколаївській — 67, Луганській — 61, Херсонській — 55, у Запорізькій — 46. Такі дані оприлюднив Офіс генпрокурора. Однак зазначається, що ці цифри не є остаточними, оскільки постійно надходять нові відомості з місць ведення активних бойових дій, з окупованих та визволених од ворога територій.

Тим часом окупанти із захоплених ними населених пунктів примусово вивезли в росію близько 7,5 тисячі дітей. Наразі вдалося встановити місцеперебування у країні-агресорці 5177 викрадених неповнолітніх. А повернути в Україну пощастило лише 53 депортовані дитини.

Звернутися до Мінреінтеграції з питань розшуку дітей, які могли бути викрадені й вивезені в рф, можуть не тільки їхні батьки та родичі, а й знайомі. Вся інформація про зниклих нагромаджується, і таких дітей відразу ж вносять до пошукового списку.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Потенціал є
Читати
Перші удостоєні найвищої честі
Читати
Буде прохолодно
Читати
Головний закон воєнного стану
Читати
Не лякають ні обстріли, ні бойові дії
Читати
Підозрюють у розкраданні
Читати
Прогноз невеселий
Читати
Працюють в окупації
Читати
Відновлення триває
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове