Архів
Вівторок,
16 серпня 2022 року

№ 29 (19973)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарНаша пошта
  Версія для друку          На головну

Дослівно

Юрій ЛУЦЕНКО, політик.


Немає чудодійної операції, яка завершить цю війну одним ударом. Це буде серія переможних дій українських Збройних сил. Виграє той, хто буде готовий воювати довго.

На чому ґрунтується наша віра в перемогу? Україна за тривалий період вперше перестала відчувати себе жертвою. Українські солдати, які з «Джавелінами», «Стінгерами» та «Енлавами» воюють з нібито найкращими у світі літаками, танками та іншою технікою, досягають перемоги і зламали стереотип, що Україна завжди була жертвою, яку розпинали, нищили, катували тощо.

Ми — переможці. І це дуже важливо.

Тепер нам треба ще один крок зробити — подолати стару українську звичку до солом’яного вогню, коли всі загораються, але ненадовго. Так було під час Хмельниччини, унеерівщини та ще багато разів. Ми маємо бути готовими до довгої війни. Той, хто сьогодні купуватиме зимову форму, зимові колеса, зимові олії для машин, — той виграє цю війну. Дай Бог, щоб вони не пригодилися, але вони мають бути.

Україна буде сильнішою, коли перестане чекати того тижня, коли ми виграємо. Так, ми у війні, але це не означає, що треба відкласти життя на потім, на після перемоги. Солдати воюють за те, аби їхні співвітчизники жили повноцінно зараз. У тому числі, щоб повноцінно працювали на економіку. Бо кожний бізнес є ударом по путіну.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Де закінчиться війна з росією
Читати
Хвилина мовчання
Читати
Позикодавці погодилися на відстрочку
Читати
Російські баби іще народять?
Читати
Автомобільні панцерники «від Петра»
Читати
Північна Європа у біді не залишить
Читати
Комбайни на безоплатній основі
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове