Архів
Вівторок,
16 серпня 2022 року

№ 29 (19973)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарНаша пошта

Наша пошта

Добірку підготувала
Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей

Або саботаж, або байдужість

Микола ЮРЧИШИН.

ЩОЙНО до редакції зателефонувала киянка Тетяна Сергіївна Трофімова, що проживає у Святошинському районі столиці, та подякувала за правдиву й змістовну газету. Заодно висловила побажання, аби зв’язківці з інших областей України рівнялися на поштових працівників 194-го відділення зв’язку м. Києва. Починаючи із 7 травня (першого воєнного випуску «СВ») і по сьогоднішнє число їй регулярно, без будь-яких перебоїв, доставляють улюблену «Селяночку».

Ми вже пораділи, що бодай у стольному Києві налагодили вчасну доставку періодики. Та даремно. Киянці Лідії Федорівні Кирій, що проживає на вулиці Полковій, із 78-го відділення поштового зв’язку в липні не доставили «Сільських вістей» за 5-те липня. Лише після втручання редакції жінці вручили недо-одержаний номер і нині регулярно приносять газету.

Таке ж саме трапилось і з Миколою Олександровичем Лисенком. Його обслуговує 148-ме відділення поштового зв’язку м. Києва. Він також недоодержав деяких номерів «СВ» за липень. Довелося втручатися редакції. Нині М. Лисенко повідомив, що всі номери йому повернули, крім 25-го за 19 липня, і тепер газету доставляють регулярно.

Добряче пограли на нервах у 6-му поштовому відділенні зв’язку Черкас нашій давній передплатниці Валентині Федосіївні Запорожець, котра захотіла передплатити «Сільські вісті» на чотири місяці з вересня. Сказали, що такої газети нема в каталозі. Та коли жінка попередила, що зараз зателефонує до редакції і поскаржиться, їй одразу ж оформили передплату.

Що це? Саботаж чи звичайнісінька байдужість, безвідповідальне ставлення до своїх обов’язків?

А ось іще один кричущий сигнал. «Я пересуваюся на милицях, — мало не плаче у слухавку багаторічна передплатниця «СВ» Тетяна Степанівна Ноздренко із Кропивницького. — Хотіла передплатити улюблену «Селяночку» на п’ять місяців за індексом 61019, але у 7-му поштовому відділенні зв’язку мені відмовили, посилаючись на те, що такого видання нема у каталозі.

Нещодавно прийшла туди вдруге, просила оформити передплату на чотири місяці, тобто з вересня. Однак знову дістала відмову. Що це за порядки у вас такі, пане Смілянський? Наведіть врешті-решт лад у своєму відомстві! — просить-вимагає жінка. — Хто дозволив позбавляти людей доступу до інформації?»

Скаржиться на поштарів Володимир Михайлович Коломієць із Вікторівки Обухівського району Київщини. За 5-те і 12 липня «СВ» йому доставили вчасно. А от номери 25-й і 26-й за 19-те і 26-те числа десь загубилися в дорозі.

Не добирає гнівних слів на адресу керівництва Укрпошти Людмила Іванівна Тертишна із Сергіївки Нікопольського району Дніпропетровщини. Вона передплатила «СВ» на друге півріччя, але жодного номера досі не одержала. Їздив її син у Томаківку (донедавна їхній районний центр), де передплачував газету, показав квитанцію, поштарі пообіцяли розібратись, але хура, як кажуть, і нині там.

Такі ж само проблеми спіткали і Миколу Миколайовича Поляха із Нового Мерчика Богодухівського району Харківщини, котрий також передплатив нашу газету на друге півріччя та, на жаль, йому за липень не доставили жодного номера. Принесли лише 27-й за 2 серпня. А ось Анатолій Іванович Дармороз із Чорної Кам’янець-Подільського району Хмельниччини у другому півріччі не одержав жодного номера, хоча газету передплатив вчасно до кінця року ще на початку червня. Скільки так можна знущатися з передплатників?

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове