Архів
Вівторок,
12 липня 2022 року

№ 24 (19968)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері: Зенітка Соняшник
  Версія для друку          На головну

Про працю і медицину

Марина ТІШКОВА.

Пленарне засідання 1 липня ознаменувалось урочистим внесенням до сесійної зали прапора Євросоюзу. Президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн по відеозв’язку запевнила українців у підтримці Європи і закликала їх змінювати країну на краще.

СЕРЕД ухвалених рішень привертають увагу зміни у трудовому законодавстві. Згідно з ними, під час дії воєнного стану запроваджується можливість оформлення документів в електронній формі. Роботодавців звільнено від обов’язку зберігати середню зарплату призваним на військову службу (а також полоненим та безвісно відсутнім). Таким працівникам грошове забезпечення виплачуватимуть із держбюджету. Втім, роботодавці мають зберігати за ними посаду. Щорічна відпустка тепер не обмежується 24 днями, а держслужбовцям, які виїхали за межі окупованих територій, дозволено працювати за сумісництвом.

Підкориговано також законодавство у сфері медицини. Серед іншого кошти програми медичних гарантій заборонено спрямовувати на будь-які інші цілі (підтримка медзакладів тощо), окрім безпосередніх — оплати медичних послуг чи лікарських засобів.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Маємо перший мільйон
Читати
Iнфляція зростає
Читати
Нарахували всім
Читати
Затверджено обсяги держзамовлення
Читати
Захищають Батьківщину
Читати
Відновлено судноплавство
Читати
IТ розвиваються
Читати
Одруження під час війни
Читати
Атестати отримали
Читати
Шукають працівників
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове