Архів
Вівторок,
28 червня 2022 року

№ 22 (19966)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Пост здоров’я
  Версія для друку          На головну

«Автосвобода» закінчилася

Марина ТІШКОВА.

ТРЕТЯ декада червня була «врожайною»: три поспіль пленарні засідання. Коротко про рішення: парламент скасував сплату військового збору для військовослужбовців ЗСУ, Нацгвардії, СБУ, Служби зовнішньої розвідки, Держприкордонслужби, співробітників МВС, Держслужби спецзв’язку та захисту інформації, інших військових формувань і структур, які беруть участь у війні з росією.

1 липня скасовується нульове розмитнення автомобілів. Нагадаємо, завдяки податково-митному послабленню в країну ввезли багато транспортних засобів, придбаних для воєнних потреб. Проте держава вирішила, що потрібно поповнювати держбюджет і прикрити лазівку для осіб, які зловживали пільгами. Експерти розкритикували такий крок, мовляв, потрібно було діяти вибірково. Натомість глава податкового комітету Д. Гетманцев заявив, що для армії проблем не виникне, адже використовуватимуть механізм гуманітарної допомоги.

Також було ратифіковано Стамбульську конвенцію. Документ передбачає кримінальну відповідальність за домашнє насильство та насильство над жінками і дітьми. Про решту законотворчого «ужинку» докладніше — в наступному номері.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Обіцяють: дев’яності не повторяться
Читати
Поступово відновлюється
Читати
Розмінування займе десятиліття
Читати
Сядуть за парти
Читати
Триває екоцид
Читати
Реєстр запрацює в липні
Читати
Безробітних — до суспільної праці
Читати
Для розвитку теплиць і садів
Читати
Відзначено героїв
Читати
Опалюватимуть «по-європейськи»
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове