Архів
П’ятниця,
18 лютого 2022 року

№ 13 (19957)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Весела світлицяНаша поштаСоняшник
  Версія для друку          На головну
  • Неоголошена війна

Напруженість на кордонах

Михайло ВЕДМІДЬ.

МІНІСТР оборони Олексій Резніков повідомив, що розташування озброєнь та живої сили в ОРДЛО повністю відслідковують українські безпілотники «Байрактар», які перебувають у повітрі на постійному чергуванні. «Від їхнього ока приховати не можна практично нічого», — запевнив посадовець. Він також нагадав, що, за даними нашої розвідки, зараз на Донбасі перебуває дві тисячі кадрових офіцерів збройних сил РФ, які командують найманцями.

15-го і 16 лютого Кремль оголосив про відведення частини своїх військ від українського кордону після навчань та переміщення техніки до місць її постійної дислокації. Проте як в Україні, так і на Заході факту відведення російських військ не підтверджують. За словами генерального секретаря Північноатлантичного альянсу Єнса Столтенберга, ризик нападу Росії на Україну зберігається. У відповідь у Москві кажуть, що в НАТО «проблеми з адекватною оцінкою» ситуації на кордоні між РФ та Україною.

Хай там як, але США офіційно заявили, що чисельність російських сил на кордоні з нашою країною за останні дні збільшилася щонайменше на сім тисяч військових.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Кібератаку відбили
Читати
У лідерах, на жаль, сировина
Читати
Занизили вартість
Читати
Не вистачає підручників
Читати
Iндексація вже незабаром
Читати
Заохочують господарювати
Читати
Iз чого заощаджувати?
Читати
Хочуть здобувати вищу освіту
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове