Архів
П’ятниця,
18 лютого 2022 року

№ 13 (19957)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Весела світлицяНаша поштаСоняшник

Наша пошта

Добірку підготувала
Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей
  • Рядки з листів

Боже, збережи Україну

ХАЙ ЯК влада та засоби масової інформації закликають зберігати спокій, а тривога на тлі можливого російського вторгнення не полишає. Вже й болячки та галопуючі ціни відійшли на другий план. Головне — мир у всьому світі. Боже, збережи Україну від навіженого Путіна!

А подивіться, люди, на тих псевдопатріотів, які пачками тікають з України на приватних літаках. Обдерли народ і гайда, як тільки зачули, що смаленим пахне. Ось їхні справжні обличчя. Хотілося б, аби вже нарешті прозріли ті співвітчизники, які ще досі носять рожеві окуляри.

Микола ХЕЛІМОНЧУК.

с. Андрушки

Житомирського району

Житомирської області.

 

Батьки-діди теперішнього російського лиходія замордували голодом сімох моїх родичів (двоє дорослих і п’ятеро дітей). І тепер він жадає відродити союз, ту імперію смерті. А дзуськи! Не можна склеїти давно розбите, яке трималось тільки завдяки іржавим обручам.

Україна не антиросія. Це Росія — антиукраїна, і досить прихильникам ворожої пропаганди нас оббріхувати.

Не військовими діями, не злобою і ненавистю створюється співдружність держав. Та кремлівському карликові це невтямки. Головна ж наша з вами справа — захистити свою землю. Бути готовими до найгіршого путінського сценарію, щоб перемогти.

Микола КОЛІСНИК.

с. Галаганівка

Черкаського району

Черкаської області.

 

МЕНІ як людині, становлення якої відбулось за існування колишнього Союзу, досі в голові не вкладеться, як ті, що називають себе братами, ідуть на тебе війною. Ця смертельна рана, що випалює, виснажує ось уже восьмий рік, поклала край добросусідству між двома колись дружніми країнами. Тепер же Путіну замало лише Криму і Донбасу. Він прагне цілковитої окупації України, бряжчить зброєю так, що ввесь світ здригається. Хочу підтримати наших воїнів на передовій. Усі ці роки їм було нелегко, а тепер і поготів. Ми з вами, хлопці та дівчата! В разі чого, вірю, дамо ворогові гідну відсіч.

Василь ВАСИЛЕНКО.

с. Устимівка

Обухівського району

Київської області.

 

Тільки єдність та згуртованість українського народу, виважені дії всіх політичних сил, всебічна підтримка армії керівниками нашої та світових держав створять, на мою думку, успішне проти-стояння сучасним агресорам.

Іван КАРПЕНКО.

м. Миргород

Полтавської області.

 

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове