Архів
П’ятниця,
14 січня 2022 року

№ 3 (19947)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Весела світлицяНаша поштаСоняшник
  Версія для друку          На головну

Дослівно

Микола Томенко, політик.

Народні обранці пообіцяли, що протягом усього періоду новорічних свят будуть день і ніч працювати у фракціях та на виборчих округах, як це передбачено Постановою парламенту.

Але, як інформує офіційний сайт Верховної Ради, наприклад, у період 4-6 січня, коли народні депутати зобов’язані працювати у комітетах, тимчасових спеціальних і тимчасових слідчих комісіях та депутатських фракціях, ЖОДНОГО ЗАСІДАННЯ так і не відбулося.

Ба більше, депутати, які відпочивають у «закордонних виборчих округах» (назвемо це так), продовжують «щиро» переконувати, що вони перебувають у якихось відрядженнях! Нагадаю, згідно з чинним законодавством, місце роботи всіх народних депутатів — комітети Верховної Ради, за що вони й отримують зарплатню.

Тим часом за фактично місячні різдвяні канікули депутати одержать щонайменше по 100 тисяч гривень зарплати та доплат, і по більш ніж 70 тисяч гривень одержать їхні помічники.

Загалом утримання Верховної Ради у 2022 році коштуватиме нам 2 МІЛЬЯРДИ 670 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ. Окрім того, провладні та опозиційні парламентські партії одержать ще й 884 мільйони гривень на свою рекламну діяльність.

Щоб ви так працювали (читай — відпочивали), як наші депутати.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Нема чим платити
Читати
Справи з власним газом кепські
Читати
«Прикрутили» ціни
Читати
Але хліб може подорожчати
Читати
Бувають і такі пільговики
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове