Архів
П’ятниця,
14 січня 2022 року

№ 3 (19947)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Весела світлицяНаша поштаСоняшник

Наша пошта

Добірку підготувала
Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей

А зрушень — жодних

Микола ЮРЧИШИН.

ДО РЕДАКЦІЇ продовжують надходити тривожні сигнали із Шепетівського району Хмельниччини. З 1 грудня замість стаціонарних відділень поштового зв’язку жителів сіл там почала обслуговувати так звана пересувна пошта. Це призвело до того, що протягом грудня нашим передплатникам не доставили жодного номера «Сільських вістей». Про це розповідалось у кореспонденціях «Поштовики з примхами» та «Допоки терпітимуть передплатники?» («СВ» за 24 і відповідно за 30 грудня 2021 року).

«Це велике непорозуміння! — запевняли чиновники з центрального поштового відомства, тобто з АТ «Укрпошта». — Нехай передплатники не переймаються, ми негайно наведемо там порядок. Буквально за два-три дні».

На жаль, обіцянки виявилися мильними бульбашками. Це підтверджує телефонний дзвінок давнього шанувальника «Сільських вістей» із села Ставичани Івана Даниловича Щура: «Як можна так підступно поводитися поштовикам пересувного відділення зі своїми клієнтами? Куди вони запроторили мої «Сільські вісті» за грудень, що я і досі не одержав за цей місяць жодного номера? Не надійшов перший номер «СВ» і нинішнього, 2022-го, року. Запитати ні в кого, тому що пересувна пошта прошмигне так швидко населеним пунктом, що й оком не встигнеш моргнути. Та й викидають газети гамузом у різних місцях села. Шукай вітра в полі, особливо старим немічним людям!»

Вдруге скаржиться Володимир Олександрович Поліщук із Малих Калитинців. Останній номер «СВ» він одержав за 30 листопада. «Де решта?» — обурюється чоловік.

Припинили раптом у грудні доставку «Сільських вістей» Миколі Івановичу Ігнацику із села Ленківці. Не принесли жодного номера «Селяночки» і цього року, хоча протягом багатьох десятиліть чоловік одержував її без затримок. «Коли врешті-решт пан Смілянський наведе лад у своєму відомстві?» — слушно запитує передплатник.

Олександр Йосипович Олешко із села Москаленки Богуславської ОТГ Обухівського району Київщини геть втратив довіру до нинішнього керівництва Укр­пошти. Він і досі не одержав 85-го номера «СВ» за листопад і 91-го та 96-го — за грудень, хоча поштовики обіцяли йому їх доставити.

Останній, 96-й, номер газети за 30 грудня так і не надійшов Олександрові Миколайовичу Дяченку з Олександрівки Кропивницького району Кіровоградщини.

Є над чим працювати центральному поштовому відомству. Затіяли реформи — тож дбайте про належне їх утілення!

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове