Архів
Вівторок,
11 січня 2022 року

№ 02 (19946)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Пост здоров’я
  Версія для друку          На головну
  • Cпорт

«Сокіл» на висоті

Микола МОТОРНИЙ.

Біатлон. Збірна Україна у складі Артема Тищенка та Дар’ї Блашко здобула бронзову медаль у змішаній естафеті п’ятого етапу Кубка світу в Обергофі (Німеччина). Наша команда має 1 хвилину 03,6 секунди відставання від лідера, обійшлася без штрафних кіл і використала 12 додаткових патронів.

Гандбол. У першому поєдинку 1/8 фіналу Кубка ЄГФ львівська «Галичанка» обіграла італійський «Бріксен» — 36:29. Поєдинок відбувся в італійському місті Брессаноне. Матч-відповідь зіграють у Львові 16 січня.

На попередній стадії євротурніру львів’янки здолали одного з головних фаворитів — словацьку «Ювенту» — 27:22 і 18:22. Долю путівки до 1/8 фіналу вирішив один результативний кидок.

Хокей. У столичному Палаці спорту тривав фінальний матч Кубка України з хокею, в якому за головний трофей боролися столичний «Сокіл» і ХК «Кременчук». Гра вийшла цікавою та гідною фіналу, але у підсумку кияни не залишили суперникові шансів — 4:1.

До речі, для «Сокола» Кубок України став другим за історію. Це вагоме досягнення для команди, яка повернулася до вболівальників після тривалої паузи тільки півтора року тому. За словами головного тренера команди Олега Шафаренка, в ХК «Кременчук» все склалося так, як команда і планувала. «Та підготовча робота, яку ми провели в грудні, виявилася ефективною», — наголосив наставник київського клубу.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
«Продуктові картки» повертаються?
Читати
Вистачає тільки на прожиття
Читати
Закликають щепитися
Читати
Бурякові підсумки
Читати
Залізничні проблеми критичні
Читати
Падають обсяги транзиту
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове