Архів
Вівторок,
11 січня 2022 року

№ 02 (19946)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Пост здоров’я
  Версія для друку          На головну
  • Неоголошена війна

Є поранені

Михайло ВЕДМІДЬ.

У НЕДІЛЮ, 9 січня, внаслідок дій ворога (два обстріли із застосуванням забороненого мінськими домовленостями озброєння) один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав бойове травмування. Як повідомили у пресцентрі ООС, воїн перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров’я — задовільний.

Загалом від початку нового року ще два захисники України були поранені, а режим повної тиші зберігався усього двічі — 2-го та 4 січня. В усі інші дні бойовики обстрілювали позиції Об’єднаних сил від двох до шести разів за добу.

Тим часом у Держприкордонслужбі поінформували, що рух на більшості гуманітарних дорожніх коридорів у районі проведення Операції об’єднаних сил із боку ОРДЛО заблоковано. «Щоденно відкритий із боку тимчасово окупованої території України лише КПВВ «Станиця Луганська». Пасажиропотік порівняно з останнім тижнем минулого року зменшився на 34%. Так, від 1 січня через цей дорожній коридор на тимчасово окуповану територію України пройшли 3939, а на контрольовану територію — 4037 осіб», — ідеться у повідомленні.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
«Продуктові картки» повертаються?
Читати
Вистачає тільки на прожиття
Читати
Закликають щепитися
Читати
Бурякові підсумки
Читати
Залізничні проблеми критичні
Читати
Падають обсяги транзиту
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове