Архів
Вівторок,
14 грудня 2021 року

№ 92 (19940)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господар
  Версія для друку          На головну
  • Спорт

Переворот Ковтуна

Микола МОТОРНИЙ.

Спортивна гімнастика. На честь українського гімнаста Іллі Ковтуна названо елемент на паралельних брусах, повідомила тренерка спортсмена Ірина Надюк. Офіційно черкасець уперше його виконав на етапі Кубка світу в словенському Копері. Елемент Ковтуна складається з перевороту назад із упору на руках та повороту на чверть обороту до бруса. Раніше іменні елементи у спортивній гімнастиці отримали наші гімнасти Петро Пахнюк (бруси) та Ігор Радивилов (опорний стрибок).

У жовтні Ковтун став бронзовим призером чемпіонату світу зі спортивної гімнастики в індивідуальному багатоборстві. Цього року Ілля також виграв «бронзу» в індивідуальному багатоборстві на чемпіонаті Європи.

Лижна акробатика. У фінській Руці відбувся Кубок світу з лижної акробатики, на якому вперше за історію одразу дві українські фристайлістки потрапили на п’єдестал пошани. Анастасія Новосад здобула «золото», Ольга Полюк виборола «бронзу». Для обох спортсменок це перші нагороди в особистих змаганнях на Кубку світу.

Крім того, українські фристайлісти Олександр Абраменко, Дмитро Котовський та Анастасія Новосад вдруге в цьому сезоні вибороли бронзову нагороду у міксті.

НОК України. Виконком відділення Національного олімпійського комітету України у Львівській області визначив найкращими спортсменами області за підсумками листопада 2021 року каратисток Галину Мельник і Катерину Криву.

29-річна Катерина Крива (жіноче куміте до 50 кг) і 27-річна Галина Мельник (жіноче куміте до 68 кг) стали бронзовими медалістками чемпіонату світу з карате, який тривав із 16 по 21 листопада в Дубаї (Об’єднані Арабські Емірати).

Найкращими тренерами Львівщини у листопаді 2021 року стали особисті тренери каратисток — Антон Нікулін (Галина Мельник) та Ігор Богдан (Катерина Крива).

Футбол. Відбулися матчі 18-го туру української Прем’єр-ліги. ФК «Маріуполь» — «Дніпро-1» — 0:3, «Інгулець» — «Десна» — 2:1, ПФК «Олександрія» — «Шахтар» — 1:2, «Верес» — «Рух» — 1:1, ФК «Львів» — «Ворскла» — 1:1, «Чорноморець» — «Металіст-1925» — 2:1, «Динамо» — «Зоря» — 1:1, «Колос» — «Минай» — 2:1.

Трійка лідерів: «Шахтар» — 47 очок, «Динамо» — 45, «Дніпро-1» — 40.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Відвели два місяці
Читати
Головний кошторис підписано
Читати
За гроші платників податків!
Читати
Ціни ростуть невпинно
Читати
Замало донорської крові
Читати
Диктант на відмінно
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове