Архів
Вівторок,
30 листопада 2021 року

№ 88 (19936)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господар
  Версія для друку          На головну
  • Спорт

Тепер тільки вигравати

Микола МОТОРНИЙ.

Футбол. У штаб-квартирі УЄФА в швейцарському Цюриху 26 листопада відбулося жеребкування, за підсумками якого збірна України дізналася про своїх суперників на шляху до чемпіонату світу 2022 року в Катарі. Першим із опонентів стане збірна Шотландії. Поєдинок відбудеться 24 або 25 березня 2022 року, «синьо-жовті» гратимуть на виїзді.

Якщо обіграємо збірну Шотландії, тоді Україна зіграє проти переможця пари Уельс — Австрія, цей матч триватиме 28 або 29 березня.

Ще два квартети склали такі команди: Росія — Польща та Швеція — Чехія; Португалія — Туреччина та Італія — Північна Македонія.

З 12 згаданих команд путівки отримають лише три збірні.

У НОК України. Під час 41-го щорічного семінару Європейських олімпійських комітетів у словацькому місті Шаморін відбулась урочиста церемонія вручення Європейської олімпійської лаврової нагороди. Вона вручається за значний внесок у розвиток спорту в своїй країні, досягнення видатних заслуг у світі спорту, внесок у розвиток співпраці між Національними олімпійськими комітетами Європи.

Володарем високої відзнаки ЄОК за поданням Національного олімпійського комітету України став український тренер із кульової стрільби, один із провідних тренерів Європи Ігор Чередінов. Упродовж трьох десятиліть він підготував цілу плеяду видатних спортсменів, які є постійними учасниками та медалістами міжнародних змагань усіх рівнів. Зокрема, серед найтитулованіших вихованок Ігоря Чередінова — олімпійська чемпіонка та медалістка Олена Костевич.

За свої професійні досягнення Ігор Чередінов удостоєний кількох високих державних відзнак та звань, але, за його словами, ця міжнародна премія є особливою.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Сумний прогноз
Читати
Найнебезпечніше бути медиком
Читати
Енергонезалежність завдяки... кукурудзі
Читати
Без податківців
Читати
Як працюватиме агрофонд
Читати
Насильство прогресує
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове