Архів
Вівторок,
30 листопада 2021 року

№ 88 (19936)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господар
  Версія для друку          На головну

Президентське слово — мов той горобець

Олег ГРИГОРЕНКО.

Володимир Зеленський перетнув екватор президентського терміну. Він на посаді вже два з половиною роки. Минулої п’ятниці з цієї нагоди відбувся пресмарафон, на який були допущені аж ніяк не всі охочі представники ЗМІ.

ВОЧЕВИДЬ, список із 30 «найдостойніших» дуже ретельно укладався в Офісі президента. Адже опозиційні до нинішньої влади ЗМІ в нього не потрапили. Чи не тому, щоб не ставили незручних, гострих запитань? Бо за 2,5 року перебування при владі більшість ключових обіцянок, даних Володимиром Зеленським, не виконано.

Серед таких чи не найбільше розчарування в народу викликає дане Главою держави слово знизити комунальні тарифи (вони зросли на 70%), «назавжди покінчити з кумівством при владі» (після приходу Зеленського на Олімп на держпосадах опинилися понад 30 осіб, які раніше працювали у структурах «Студії Квартал 95», були знайомими, друзями, родичами Зеленського чи його оточення).

Так, уже котрий місяць галопують ціни на продовольство у крамницях та на базарах. Лише минулого місяця вони зросли на 10,9% у річному вимірі (проти торішнього жовтня). Додали у ціні сало, хліб, молоко та молочні продукти, вершкове масло, продукти переробки зернових, м’ясо і м’ясопродукти, яйця. Проте чи не найбільше у жовтні подорожчали овочі — на 12,6%. А до кінця року, застерігають експерти, вартість борщового набору підскочить на 20-30%. У зв’язку з цим як не згадати обіцянку Президента Володимира Зеленського, який торік у березні запевняв: «Зробимо все, щоб не допустити зростання цін на продукти та товари першої необхідності». Іще й анонсував «пакет жорстких заходів», які мали б цьому посприяти. То де ж, питається, той пакет?

Так само пустопорожньою виявилась обіцянка Зеленського передати президентські резиденції дітям. Уже в липні 2020 року він із сім’єю перебрався жити на держдачу в Кончі-Заспі, попередньо відремонтувавши її державним коштом…

Можна продовжувати і продовжувати перелік наобіцяного українцям і не виконаного. А Глава держави і далі на слова не скупиться. Треба ж народу подобатись.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Сумний прогноз
Читати
Найнебезпечніше бути медиком
Читати
Енергонезалежність завдяки... кукурудзі
Читати
Без податківців
Читати
Як працюватиме агрофонд
Читати
Насильство прогресує
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове