Архів
Вівторок,
30 листопада 2021 року

№ 88 (19936)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господар
  Версія для друку          На головну
  • Неоголошена війна

Загинув захисник

Михайло ВЕДМІДЬ.

У П’ЯТНИЦЮ, 26 листопада, один військовослужбовець ЗСУ дістав поранення, несумісне з життям. «На фронті від кулі снайпера загинув наш земляк, — повідомили у Харківській ОДА. — Смертельне поранення отримав 29-річний старший солдат 54-ї окремої механізованої бригади імені гетьмана Івана Мазепи Алхаслі Алі Наіб». Ще трьох українських захисників протягом минулого тижня було поранено.

Тим часом Головне управління розвідки Міноборони України інформувало, що днями на тимчасово окуповані території Донбасу прибула чергова група кадрових російських офіцерів і військовослужбовців контрактної служби для посилення розвідувально-диверсійних та саперних підрозділів.

Утім, додали у розвідці, їхня активізація та мінування місцевості нерідко призводять до втрат серед окупантів. Подібні випадки російська пропаганда намагається приховувати, а коли це не вдається, то факти загибелі «іхтамнєтів» на власних мінно-вибухових загородженнях списують на вогневі напади Об’єднаних сил, які, мовляв, не дотримуються режиму припинення вогню.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Сумний прогноз
Читати
Найнебезпечніше бути медиком
Читати
Енергонезалежність завдяки... кукурудзі
Читати
Без податківців
Читати
Як працюватиме агрофонд
Читати
Насильство прогресує
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове