Архів
Вівторок,
23 листопада 2021 року

№ 86 (19934)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Пост здоров’я
  Версія для друку          На головну
  • Розкажу про хорошу сім’ю

Батьківська турбота

Галина КЛИМЧЕНКО.

Черкаська область.

У ЗОЛОТОНОШІ у дитячому будинку сімейного типу Олега і Наталії Горяченків, який вони створили два роки тому, виховуються 11 дітей. До ордена княгині Ольги III ступеня Наталія Іванівна додала ще одну відзнаку держави — отримала посвідчення і нагрудний знак до почесного звання «Мати-героїня».

Подружжя разом уже 27 років. Переймаючись буттям знедоленої малечі, спершу стали прийомними батьками для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. 2019-го створили дитячий будинок сімейного типу і одразу взяли на виховання шістьох дітей. Нині їх у родині 11. Найстаршому з них 17 років, а наймолодшому — лише чотири. Батьки навчають дітей чесності, порядності, відповідальності, чуйності, а ще бути щирими з людьми і працьовитими. У кожного з них є свої уподобання — хтось має здібності до вивчення предметів філологічного циклу, інші захоплюються літературою та історією. Діти у родині щасливі, бо окрилені турботою добросердних мами й тата.

Особливих слів заслуговує берегиня великої дружньої родини — Наталія Іванівна. Ще 2012 року Указом Президента України її нагороджено орденом княгині Ольги III ступеня за заслуги у вихованні дітей у сім’ї. Вона не тільки любляча і турботлива мама, гарна дружина, а й добра і працьовита господиня. Їхній будинок та двір зразкові, тут завжди чисто і затишно. Пані Наталія створила необхідні умови, аби діти розвивалися, гарно навчалися, розвивали творчий хист, поважали батьків і зростали щасливими. А бути прикладом жертовності та одухотвореної праці їх навчають мудрі мама з татом.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Бідні, бо не енергоефективні?
Читати
У перспективі — ні корови, ні свині, ні курки
Читати
Запевняють, що пік уже пройдено
Читати
Чинна влада не впоралася
Читати
Нові банкноти в обігу
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове