Архів
Вівторок,
23 листопада 2021 року

№ 86 (19934)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Пост здоров’я
  Версія для друку          На головну
  • Неоголошена війна

Прозріли

Михайло ВЕДМІДЬ.

У П’ЯТНИЦЮ, 19 листопада, в районі проведення Операції об’єднаних сил унаслідок обстрілу бойовиків загинув український військовослужбовець: «Кульове поранення, не сумісне із життям, дістав наш побратим — старший солдат Мрачковський Уберт Валерійович, — повідомили бойові друзі загиблого воїна зі складу Сил спеціальних операцій. — Йому назавжди буде 33 роки...».

Тим часом відбулася зустріч української делегації з представниками сенату США, на якій секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що Росія, стягуючи війська до українського кордону, намагається максимально підняти ставки перед майбутніми переговорами. На його думку, нещодавні дії РФ, зокрема випробування новітніх систем протиракетної оборони на власних супутниках, «говорять про те, що жодних правил для них уже не існує».

Своєю чергою американська сторона запевнила у незмінності двопартійної підтримки України і готовності надалі надавати Україні необхідну допомогу для протидії російській гібридній агресії.

Трохи раніше начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов зазначив, що Росія готується до нападу, який може розпочатися наприкінці січня — на початку лютого наступного року. Нагадаємо, що на «високій імовірності» дестабілізації ситуації в Україні з боку РФ раніше наголошували і співробітники західних спецслужб.

Утім, Прем’єр-міністр Денис Шмигаль запевнив, що ситуація на кордоні України з РФ через скупчення російських військ «напружена, але ознак наступу ми не бачимо». Те ж саме два тижні тому казали і в очолюваному Кирилом Будановим відомстві. Та потім, виявляється, «прозріли». Судячи з різнобою в оцінках ситуації різними представниками влади, у неї нема ні повного розуміння ситуації, ні, як наслідок, чіткого бачення шляхів подолання військово-політичної кризи. Тож і залишаємося заручниками непрофесійності і некомпетентності сучасних владних структур.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Бідні, бо не енергоефективні?
Читати
У перспективі — ні корови, ні свині, ні курки
Читати
Запевняють, що пік уже пройдено
Читати
Чинна влада не впоралася
Читати
Нові банкноти в обігу
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове