Архів
Вівторок,
23 листопада 2021 року

№ 86 (19934)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Пост здоров’я
  Версія для друку          На головну
  • Гаряча тема

Нищення державності

Днями група розслідувачів Bellingcat опублікувала звіт про зірвану операцію українських спецслужб, які планували виманити з Росії й заарештувати три десятки бійців приватної військової компанії «Вагнер», котрі брали участь у бойових діях на Донбасі. Стисла оцінка суспільно важливого змісту цієї події Юрієм ЛУЦЕНКОМ:

1. Безугла (член фракції партії «Слуга народу», голова нижчезазначеної ТСК. — Ред.) розписалася в імпотентності владної ТСК: хто пригальмував, а потім злив операцію із затримання терористів-вагнерівців, установити не вдалося. Головне, що має вимагати кожен, хто шокований розслідуванням «Беллінгкет», — нову комісію за участі опозиції. Допити, в т. ч. із застосуванням поліграфа, Зеленського, Єрмака, Демченка, Бурби, Баранецького, Машовця мають дати остаточну відповідь, хто злив інформацію про операцію Лукашенку.

Суспільство, а особливо тисячі воїнів в окопах, має знати, що коїться у верхівці влади.

2. Безвідповідальність тягне злочинця на повторення злочину. Днями стало відомо про зрив іще однієї спецоперації ГУР. Офіцери української розвідки під керівництвом офіцера кадрового резерву ГУР «Шведа» (на рахунку якого участь у ліквідації Гіві, Мотороли, Захарченка і ще десятків сепарів) розповіли про те, як вони з 2018 року готували звільнення 51 нашого полоненого з жахливо відомого концтабору «ДНР» «Ізоляція». Все було готове. Але в липні 2020-го бійці СБУ спробували застрелити «Шведа», в той же день оточили їх табір, затримали бійців і звинуватили у створенні незаконного збройного формування для дестабілізації міждержавних відносин!

3. Я закликаю ОПУ не ганьбитися і негайно закрити надумані справи проти «Шведа» і його групи. Закликаю парламент і журналістів висвітлити цю історію. Це просто недопустимо — так нищити роботу українських розвідників, які ризикують життям, щоб повернути країні наших громадян, і так ефективно карають терористів. Ми часто кажемо: от якби у нас був свій Моссад! Він був створений у полум’ї війни, він і сьогодні є!!! Він має стати гордістю країни. Але його нищать, тягають по допитах, а сепари сплять і обстрілюють наших дедалі спокійніше.

4. Генерал-лейтенант СБУ Кононенко назвав ці два зливи нищенням державності.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Бідні, бо не енергоефективні?
Читати
У перспективі — ні корови, ні свині, ні курки
Читати
Запевняють, що пік уже пройдено
Читати
Чинна влада не впоралася
Читати
Нові банкноти в обігу
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове