Архів
Вівторок,
23 листопада 2021 року

№ 86 (19934)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Пост здоров’я
  Версія для друку          На головну

Дослівно

Сергій ГАЙДАЙ, політолог.

Що робити Президентові після публікацій розслідування, що насправді сталося зі спецоперацією стосовно спроби українських спецслужб захопити російських військових злочинців? Після того, як стало відомо про його особисту та його оточення роль у справі.

Він може продовжувати брехати, вдавати, ніби вчинив мудро, що в його офісі немає зрадників. Влаштувати пресинг розвідників — організаторів цієї спецоперації, які дозволили собі зробити публічні заяви, що розкривають деталі цієї справи. Сподіватися, що все саме розсмокчеться: побалакають і забудуть.

Але це шлях до загальної зневаги українців. Боягузів, брехунів, дурнів і зрадників не люблять.

Є другий варіант. Прилюдно визнати свою помилку. Визнати, що його дії, відсутність політичної волі, некомпетентність, а можливо, і боягузтво призвели до зради, створили загрозу національним інтересам. За один день поголовно звільнити з посад усіх причетних до провалу захоплення терористів. Почати з Єрмака. Водночас повернути на посаду ексголову Головного управління розвідки Василя Бурбу та всіх причетних до розробки та проведення операції, звільнених разом із ним. Забезпечити їм посилену охорону і доручити виявити в його оточенні, у вищих ешелонах влади зрадників та агентів країни-агресора.

Непростий вибір. Та настав час Зеленському усвідомити, що наполегливість у своїй некомпетентності є небезпечною не лише для його політичної кар’єри та благополучного майбутнього, а й для державності України.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Бідні, бо не енергоефективні?
Читати
У перспективі — ні корови, ні свині, ні курки
Читати
Запевняють, що пік уже пройдено
Читати
Чинна влада не впоралася
Читати
Нові банкноти в обігу
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове