Архів
Вівторок,
9 листопада 2021 року

№ 82 (19930)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Пост здоров’я
  Версія для друку          На головну
  • Кримінал

Допомога «малозабезпеченим»

Олександр
ВИНОГРАДІВСЬКИЙ.

Одеська область.

ТРОЄ працівниць управління соцзахисту населення та їхня спільниця з банку підозрюються у розтраті п’яти мільйонів грн бюджетних коштів.

Як повідомляє прокуратура, встановлено, що три головні спеціалісти управління соціального захисту населення та охорони здоров’я Білгород-Дністровської райдержадміністрації та їхня спільниця налагодили схему з підробленими документами стосовно виплати малозабезпеченим сім’ям, одиноким матерям, дітям, які виховуються у багатодітних сім’ях, тощо. Вони вносили недостовірні відомості до відповідних баз даних за відсутності законних на те підстав, а також оформляли банківські рахунки та платіжні картки, емітовані на фіктивних споживачів соцдопомоги.

Фігуранткам справи повідомлено про підозру стосовно численних фактів розкрадання бюджетних коштів, призначених для надання державної соціальної допомоги населенню (ч. 3-тя ст. 191-ї, ч. 2-га ст. 27-ї, ч. 3-тя ст.191-ї КК України). У них вилучено комп’ютерну техніку та банківські картки із доказами протиправної діяльності. Слідство триває.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Довелося просити в сусідів
Читати
У реєстрі платників зміни
Читати
Компенсують втрати
Читати
«Передовики» змінилися
Читати
Iз киснем біда
Читати
Зону відчуження — на аукціон
Читати
Не вакциновані не працюють
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове