Архів
Вівторок,
9 листопада 2021 року

№ 82 (19930)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Пост здоров’я
  Версія для друку          На головну
  • Спорт

Сільський боксер — чемпіон світу!

Микола МОТОРНИЙ.

Бокс. Вихованець одеського «Колоса» 19-річний Юрій Захарєєв виборов «золото» на чемпіонаті світу, який завершився у Белграді (Сербія). У фінальному поєдинку вагової категорії до 71 кг українець одноголосним рішенням суддів переміг росіянина Вадима Мусаєва. Тепер в аматорському боксі Україна має сімох чемпіонів світу.

Український боксер Юрій Захарєєв став наймолодшим чемпіоном світу з боксу за історію України. Він здобув «золото» у 19 років. До цього моменту наймолодшим чемпіоном був Василь Ломаченко, який переміг на світовій першості (2009) у віці 21 рік. Для Захарєєва це був дебютний чемпіонат світу серед дорослих. Раніше він ставав переможцем на молодіжному чемпіонаті світу. Перемога Захарєєва стала сьомою за історію боксу України. Раніше чемпіонами світу серед аматорів були: Василь Ломаченко (2009, 2011), Олександр Усик (2011), Тарас Шелестюк (2011), Євген Хитров (2011), Олександр Хижняк (2017).

Футбол. Українські команди провели чергові матчі в Лізі чемпіонів. Нарешті голом відзначилися гірники. Кияни поки що не забивали в жодному матчі групового етапу. За два тури до завершення попереднього етапу лігочемпіонського турніру обидві наші команди втратили шанси на продовження весняної частини цих найпрестижніших клубних змагань Європи. Залишилися примарні шанси зачепитися за Лігу Європи. Для цього треба виграти заключні два поєдинки.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Довелося просити в сусідів
Читати
У реєстрі платників зміни
Читати
Компенсують втрати
Читати
«Передовики» змінилися
Читати
Iз киснем біда
Читати
Зону відчуження — на аукціон
Читати
Не вакциновані не працюють
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове