Архів
Вівторок,
9 листопада 2021 року

№ 82 (19930)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Пост здоров’я
  Версія для друку          На головну
  • Неоголошена війна

Збили БПЛА

Михайло ВЕДМІДЬ.

ЩЕ ОДНА сумна новина надійшла із зони проведення Операції об’єднаних сил — 7 листопада під час виконання службових обов’язків загинув головний сержант Павлисько Віталій Миколайович, військовослужбовець за контрактом 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила.

Про це повідомила Яворівська РДА. У повідомленні зазначається, що Віталій народився 29 листопада 1973 року, з 2015-го і дотепер захищав рідну Батьківщину. У загиблого залишились дружина, син, донька та батьки.

А тижнем раніше у Запоріжжі попрощалися із загиблим у зоні ООС танкістом — старшим солдатом Віктором Рачугіним, військовослужбовцем 17-ї окремої танкової бригади, який загинув 27 жовтня під час прицільного обстрілу позицій біля Новотошківського Луганської області. Без сина, брата, батька залишились мати, сестра та 10-річний син Єгор.

Загалом від початку бойових дій на Донбасі Запорізька область втратила 125 військовослужбовців ЗСУ, які загинули, захищаючи недоторканність і територіальну цілісність України.

Тим часом протягом останніх двох діб минулого тижня російські збройні формування активно використовували свої безпілотники для атак позицій Збройних сил України. Як повідомила Українська делегація у Тристоронній контактній групі, у суботу, 6 листопада, на напрямку населеного пункту Болотене (22 км на північний схід від Луганська) один БПЛА окупантів був збитий українськими підрозділами у безпосередній видимості патруля СММ ОБСЄ.

При цьому Українська сторона у ТКГ зазначила, що використання іноземних БПЛА категорично заборонено як мінськими домовленостями, так і Додатковими заходами щодо посилення режиму припинення вогню від 22 липня минулого року, які системно та грубо порушують окупаційні війська. А також нагадали, що у разі загрози життю та здоров’ю військовослужбовців або мирних мешканців Збройні сили України мають право відкривати вогонь у відповідь.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Довелося просити в сусідів
Читати
У реєстрі платників зміни
Читати
Компенсують втрати
Читати
«Передовики» змінилися
Читати
Iз киснем біда
Читати
Зону відчуження — на аукціон
Читати
Не вакциновані не працюють
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове