Архів
П’ятниця,
5 листопада 2021 року

№ 81 (19929)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:КриницяНаша пошта
  Версія для друку          На головну

Дослівно

Павло Жебрівський, політик, голова військово-цивільної спілки «Бойове братерство України».

Секретар РНБО Данілов заявив, що Україні потрібна жорстка президентська республіка. Але це можливо лише за однієї умови: коли паралельно формується система противаг і стримувань. Поки ж маємо Єрмака, який фактично виконує роль прем’єр-міністра, безликих міністрів на чолі зі Шмигалем, що просто освячують документи своїми підписами. Вони особисто віддані Зеленському, прогнозовані. Як бонус мають можливість заробити. Пристойна людина не піде під такі умови.

Як противага узурпації мають бути дієві інститути: незалежні судова й законодавча гілки влади. Є модель Сполучених Штатів Америки, де що два роки змінюється третина складу конгресу й сенату. У нас п’ять років чинності обраного законодавчого органу — забагато. Бо настрої суспільства вже змінилися після останніх парламентських виборів.

Те, що пропонує Данілов, — узурпація влади. А далі — диктатура. В Україні це буде клоунська диктатура. Де-факто вже її маємо, хочуть закріпити де-юре. Зараз державою керують невігласи, які призначили себе елітою.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Знову недовиконано
Читати
Поки що на дистанційці
Читати
Держзрада — з комфортом
Читати
На машини не сезон
Читати
Ще один завод із молотка
Читати
Хворіємо
Читати
Коли буде ЗНО
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове